2024. 02. 01

Csatlakozott a TritonLife csoporthoz az Istenhegyi Magánklinika

Az Istenhegyi Magánklinika csatlakozott a TritonLife csoporthoz, és TritonLife Istenhegyi Magánklinika néven működik tovább.

„Az Istenhegyi Magánklinika közel 30 éve vesz részt a gyógyulni vágyók ellátásában. 15 rendelőben 30 különböző szakmai területen járulunk hozzá a hozzánk forduló páciensek ellátásához, életminőségük javításához. Havi 1500, azaz évi durván 18000 esetben segítünk a hozzánk forduló betegek különböző problémáinak megoldásában. Specialitásunk a kb. havi 200 esetben, nagyon magas színvonalon végzett aspirációs citológia és core biopszia, melynek segítségével korai diagnózishoz segítjük azon pácienseinket, akiknél valamilyen térfoglaló elváltozást tapintottak vagy ilyet képalkotó vizsgálattal véleményeztek” – mondja dr. Kollár Mihály az Istenhegyi Magánklinika igazgatója.

Az Istenhegyi Magánklinika műtéti blokkjában két műtő és 14 ágy szolgálja az egynapos sebészeti ellátásra érkező pácienseket. Jelenleg az éves műtéti szám már meghaladja az 1500-at, amely a TritonLife csoporthoz való csatlakozásnak köszönhetően tovább növekszik. A jövőben is elsősorban a folyamatosan bővülő egynapos sebészet keretében elvégezhető műtétekre kíván fókuszálni az intézmény, többek között a különböző laparoszkópos, valamint pajzsmirigy műtétekre, emlősebészeti beavatkozásokra, és hasonlókra.

„Nagyon örülök, hogy ez a nagy múltú intézmény immáron a TritonLife csoport tagjaként folytatja tovább magas színvonalú szakmai tevékenységét. Biztos vagyok benne, hogy mindkét félnek gyümölcsöző lesz az együttműködés, hiszen együtt erősebbek vagyunk, mint külön-külön. Hatékonyabban tudunk megjelenni a magán betegellátásban, és a vállalati ügyfelek kiszolgálásában. Közösen optimálisabban tudjuk hasznosítani az orvosi, szakdolgozói kapacitásokat. A marketingben, betegút menedzsmentben, de akár a beszerzésben is komoly szinergiákat látunk” – teszi hozzá Haraszti Péter, a TritonLife csoport alapító-vezérigazgatója.

A TritonLife csoport ma már hazánk legnagyobb, a teljes betegutat lefedő, országosan terjeszkedő járó-, és fekvőbeteg ellátással, valamint képalkotó és laboratóriumi diagnosztikával foglalkozó magánegészségügyi szolgáltatója. 2023 végére több mint 30 milliárd forint nettó árbevétel mellett, összességében már évi 12000 műtétre kerül sor különböző szakterületeken, és közel félmillió orvos-beteg találkozás történt. A fejlődés dinamikáját jól mutatja, hogy az idei évben már 10 városban (Budapest, Budaörs, Debrecen, Eger, Kaposvár Szeged, Veszprém, Hódmezővásárhely, Miskolc, Sopron) van jelen a csoport a komplex szolgáltatásaival.

A TritonLife csoport az államilag akkreditált szakorvosképzésben is részt vesz gyakorlati helyszínként több fontos szakterületen, ami egyedülálló a magánszolgáltatók között, így pl. aneszteziológia-intenzív terápia, sebészet, szülészet-nőgyógyászat, csecsemő, -és gyermekgyógyászat, újszülött és patológiás újszülött gyógyászat, labordiagnosztika, valamint plasztikai-, és égés sebészet szakmákban fogadhatnak szakorvosjelölteket különböző idejű gyakorlati részképzésekre, gyakorlatilag oktató kórházként működve.

A csoport a betegbiztonság érdekében komoly beruházásokat eszközölt saját intenzív kapacitásának megteremtése érdekében, így pl. a TritonLife Róbert Magánkórházban működik az ország egyetlen emelt szintű (PIC II) koraszülött intenzív osztálya. A TritonLife Csoport által foglalkoztatott orvosok és szakdolgozók száma 2023-ban 2400 főre emelkedett. Mindezek mellett 2023 őszén adtuk át Közép-Kelet Európa legkorszerűbb központi magánlaboratóriumát Budapesten, ami országos lefedettséggel, teljes logisztikai hálóval végzi tevékenységét a legkiválóbb szakemberek irányítása alatt, valamint nem utolsósorban a Fresenius MC tavalyi akvizíciója után 22 dialízis központ is csatlakozott a csoporthoz.

 

MÉDIABESZÁMOLÓK AZ ESEMÉNYRŐL