2023. 05. 23

A Debreceni Nemzetközi Iskola hivatalos partnere lett a TritonLife

A Tritonlife Magánkórház Debrecen és a TritonLife MacroKlinika látja el ezentúl a Debreceni Nemzetközi Iskola munkavállalóinak, tanárainak, tanulóinak, illetve regisztrált családtagjaik egészségügyi ellátását. 

Erről május 22-én született együttműködési megállapodás az intézmények között. Hatalmas elismerés, lehetőség és egyben felelősség, hogy a Debreceni Nemzetközi Iskola a Tritonlife-ot választotta egészségügyi partnerévé, szolgáltatójává - értékelte Szabó Gergely, a TritonLife regionális igazgatója.

A 2019-ben nyílt Debreceni Nemzetközi Iskola (International School of Debrecen) Magyarország egyik legújabb nemzetközi iskolája. Fő célkitűzése, hogy sokszínű és befogadó hallgatói közösség létrehozásával tanítsanak és egy kihívásokkal teli, magas színvonalú nemzetközi pedagógiai programon keresztül oktassanak. 

„Köszönjük a magas színvonalon működő, a jövő generációját képző Nemzetközi Iskola bizalmát. Ez a megállapodás azt jelzi számunkra, hogy szakmailag felkészültnek bizonyulunk ahhoz, hogy megfeleljünk azon kitűzött célunknak, hogy a régióban nagy számban található, illetve betelepülő nemzetközi cégek elvárásához illeszkedő, magas színvonalú, hatékony, gyors, professzionális egészségügyi ellátást tudjunk nyújtani. Őszintén bízom benne, és mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy ezt a számunkra nagyon fontos mérföldkövet további sikeres együttműködések kövessék és a debreceni régióban található vállalatoknak megfelelő egészségügyi partnerei tudjunk lenni" - mondta el Szabó Gergely.

A TritonLife regionális igazgatója hozzátette: "Bátran és felkészülten nézünk a kihívás, a feladat elé, hogy az itt található és idetelepülő cégek számára nyújtott színvonalas egészségügyi háttérrel tudjuk segíteni a minél hatékonyabb és eredményesebb működésüket. Szellemiségünk, jövőbemutató gondolkodásunk megegyezik. Azon dolgozunk, hogy nap mint nap tudjuk tevékenységünket tökéletesíteni, együttműködésink által mindenki számára újat, jobbat alkotni, innovatívan, előremutatóan gondolkodni, szolgáltatásunkat folyamatosan fejleszteni.”