2023. 03. 07

TELJES KÖRŰ GASZTROENTEROLÓGIAI KIVIZSGÁLÁS KAPOSVÁRON IS

Az emésztőrendszeri panaszok könnyen megkeseríthetik életünket. A hasi fájdalom, a hányinger, a hányás, a krónikus hasmenés, a puffadás és a vérszékelés egyaránt súlyos tünetek, amelyekre érdemes odafigyelni.

A TritonLife Kapos Medicalnál jól képzett, felkészült szakorvosokhoz fordulhatnak a páciensek panaszaikkal, kérdéseikkel. Az orvos-páciens közötti bizalmi kapcsolat kiemelt fontossággal bír a gyógyulás, megelőzés érdekében.

Gasztroenterológiai vizsgálatainkon az emésztőrendszeri betegségeken belül gyomor-, vastagbél-, epeúti- valamint máj- és hasnyálmirigy panaszok teljes körű kivizsgálására van mód, beleértve a laboratóriumi- és orvosi képalkotó eljárásokat is.

A gasztroenterológiai vizsgálatok között elérhető a TritonLife Kapos Medicalnál az úgynevezett H2 kilégzési teszt is. A hidrogén kilégzési teszt egy olyan eszközös vizsgálat, amely invazív beavatkozás nélkül segíti a diagnózis felállítását úgy, hogy a beteg által kilélegzett levegőben megjelenő hidrogén gáz mennyiségének változását figyeli terhelés hatására.

A TritonLife Kapos Medical intézményében 5 gasztroenterológus szakorvoshoz tud fordulni panaszaival, így Dr. Haragh Attila, Dr. Kovács Zoltán, Dr. Kozma Béla, Dr. Schmidt Erika és Dr. Szinku Zsolt is készséggel várja a pácienseket. A szakrendelések mellett centrumunkban a legmodernebb 21. századi eszközökkel rendelkezünk ahhoz, hogy biztonságos és megbízható körülmények között végezzenek el szakorvosaink endoszkópos vizsgálatokat. Ezek bódításban és altatásban is elérhetőek, az érzéstelenítés módjának megválasztásában azonban elengedhetetlen a szakorvossal történő konzultáció. Centrumunk pácienseinek a vizsgálatokat követő megfigyelése komfortos pihenő-fektető szobában, szakszemélyzet jelenléte mellett zajlik, ami elősegíti a lábadozás első időszakának gyorsítását.

A gasztroenterológiai tünetek enyhítésében vagy megszűntetésében sok esetben segítségre lehet a dietetikus, aki táplálkozási tanácsokkal látja el a gyomor-bélrendszer problémáiban szenvedő pácienseket. A TritonLife Kapos Medicalban az emésztőrendszeri panaszokkal küzdő vagy szűrővizsgálatra érkező pácienseknek lehetősége van személyesen az időpontfoglalásra centrumunk recepcióján, vagy egyeztethetnek telefonos elérhetőségeinken, illetve foglalhatnak vizsgálati időpontot online is a www.tritonlife.hu-n keresztül.

A gasztroenterológiai szakrendelésre a TritonLife Kapos Medicalban előzetes időpontfoglalás szükséges, amit megtehetnek munkanapokon 08.00 és 19.00 óra között a +3620 245 8585-ös, a +3620 515 2594-es és a +3620 521 0277-es telefonos elérhetőségeink valamelyikén, vagy személyesen központunk recepcióján, a Petőfi tér 2-3. szám alatt.