2023. 01. 25

ÉRSEBÉSZET KAPOSVÁRON - ŐRIZZE MEG MOZGÁSKÉPESSÉGÉT

Ön is érezte már, hogy végtagjai nem bírják a terhelést, visszeres panaszai vannak, esetleg már egy kis séta, fizikai terhelés is megerőltető? Mindezek a tünetek érszűkületre is utalhatnak, úgyhogy ne habozzon, keresse fel centrumunk érsebész szakorvosait!

A Kapos Medicalban Dr. Lassu Péter érsebész főorvos és Dr. Fazekas Gábor érsebész szakorvos fogadja a pácienseket a szakrendeléseken, ahol alsó végtagi-, nyaki-, illetve hasi érszűkület, értágulat, visszeresség kivizsgálására, illetve enyhébb fokú visszeresség injekciós  kezelésére is lehetőség van. Amennyiben a konzervatív, gyógyszeres vagy injekciós terápia nem elegendő, akkor a műtéti beavatkozás jelenthet megoldást.

Dr Lassu Péter a TritonLife Magánkórházban  végez lézeres, ragasztásos, mikrohullámú, rádiófrekvenciás visszérműtéteket. A katéteres technikával végzett modern endovénás visszérműtétek esztétikailag előnyösebbek, gyorsabb utánuk a felépülés, kisebb a fájdalom. A beavatkozás elvégezhető helyi érzéstelenítésben, bódításban és altatásban is és esetenként mindkét láb egyidőben műthető.

Érdeklődni és időpontot foglalni munkanapokon 08.00 és 19.00 óra között lehet centrumunk +3620 245 8585-ös, a +3620 515 2594-es és a +3620 521 0277-es telefonos elérhetőségein, vagy személyesen központunk recepcióján.