2023. 09. 20

Gyermekgyógyászati központ nyílik a debreceni TritonLife Magánkórházban

A leendő gyermekgyógyászati központban gyermek-kardiológiai, gyereksebészeti, szemészeti, gasztroenterológiai, endokrinológiai, pulmonológiai, általános csecsemő és gyermekgyógyászati, allergológiai, fül-orr gégészeti szakrendelés, illetve fül-orr-gégészeti egynapos beavatkozások és oltóközpont is igénybe vehető lesz. A gyermekgyógyászati centrumban tucatnyi szakorvos kezdi meg tevékenységét.

A szolgáltatás bővítésének alapját a helyi Nemzetközi Iskolával kötött megállapodás teremtette meg. Ennek mintájára számos nemzetközi céggel kívánunk együttműködésre lépni – fejtette ki Szabó Gergely regionális vezető. A kezdeményezés nemcsak a nemzetközi cégek, hanem az egész térség számára kínál magas színvonalú, hatékony, gyors gyermekgyógyászati ellátást, exkluzív környezetben – mondta el Szabó Gergely. Hozzátette, az idei év második komoly fejlesztése, hogy több új szakterülettel bővül a debreceni magánkórház kínálata.

Előreláthatólag október folyamán elérhető lesz a várandósgondozás, a felnőtt kardiológiai, szemészeti, andrológiai, plasztikai sebészeti, belgyógyászati, pszichiátriai, fül-orr-gégészeti szakrendelés, illetve a fül-orr-gégészeti egynapos beavatkozások, a műtéti paletta októbertől nőgyógyászati vonalon terhességi beavatkozásokkal bővül.

Célunk az egészségügy új dimenziójának megteremtése, egy olyan modern, komplex, hatékony, 21. századi magánegészségügyi szolgáltató létrehozása, amely gyorsan, várakozás nélkül, magas szakmai színvonalon tudja kiegészíteni, segíteni a térség ellátását – emelte ki Szabó Gergely regionális igazgató.