2021. 05. 20

Happy-Cukimamik boksz is várja a kismamákat

2021. májusától a TritonLife Róbert Magánkórház közös együttműködésbe kezdett a Cukimamikkal. Ez azt jelenti, hogy minden kismama átveheti a Bella Happy Baby és a Cukimamik közös együttműködéséből létrejött Happy-Cukimamik baba-mama bokszot.

TritonLife - Cukimamik

„Szeretnénk, ha azt éreznék az anyukák, hogy ez egy apró ajándék Tőlünk Nekik, épp ezért nem kérünk semmit cserébe. A baba-mama bokszokat útravalónak szánjuk az édesanyák részére, így igyekszünk minőségi tartalommal, és minden földi jóval megpakolni. Az átvételkor semmilyen kötelezettsége nincs az anyukának, csupán jó érzéssel fogadni a kis bőröndöt, amely termékeket, ismertetőket tartalmaz, és cuki dizájnjának köszönhetően később emlékek őrzésére is felhasználhat" mondja Karsai Judit, a Cukimamik alapítója. A szervezet azon dolgozik, hogy minél több édesanyánahoz elérve, egy apró gesztussal köszöntse az új életet, és lehetőséget teremtsem az új anyáknak az újdonságok fedezésére.

"Amikor megszületett első gyermekem, azt sem tudtam, mire van igazán szükségem. Ismeretlen volt a terület. Már ott elakadtam, hogy egyáltalán melyik pelenkát vegyem meg és egyáltalán mire van szükségünk, vagy miről érdemes tudni. A baba-mama ajándékcsomagban lévő mintatermékekkel, újdonságokkal és tájékoztatókkal segítünk felfedezni az anyasággal kapcsolatos praktikus dolgokat” - mondja Karsai Judit.

 

TritonLife - Cukimamik

 TritonLife - Cukimamik 

A cél, hogy a TritonLife Róbert Magánkórház mellett még nagyon sok állami-és magánkórházba eljussanak ezek a csomagok, és megajándékozzák az édesanyákat.

„Azt tapasztaljuk, hogy az édesanyák mindig jó szívvel fogadják a különböző baba termékekkel kapcsolatos tanácsokat. Különösen, ha első baba születéséről van szó. Nagyon gyakori, hogy az osztályon dolgozó kollégáinktól kérdeznek egy-egy eszközzel, termékkel kapcsolatban, hogy melyik típust érdemes beszerezniük. Éppen ezért nagy örömmel fogadtuk a Happy-Cukimamik bokszát, hiszen így konkrét alternatívát tudunk kínálni a baba és a mama ápolásához hozzátartozó termékekből” - foglalta össze Fábián-Kovács Kinga, a TritonLife csoport marketing managere.