2024. 05. 30

Kiváló nőgyógyászokkal, komplex és gyors ellátással várja pácienseit a veszprémi TritonLife Medical Center

– Veszprémben, a járóbetegellátó központunkban jelenleg 21 szakrendelés, ultrahang- és labordiagnosztika  szolgáltatásait kínáljuk, diagnosztikai centrumunkban pedig CT-, MR-, digitális röntgen és EEG vizsgálatokat végzünk, sőt a közeljövőben babamozira is lesz már lehetőség – kezdi dr. Illésné Szilágyi Szilvia, aki úgy véli, a szülészet-nőgyógyászat az orvoslás egyik reflektorfényben lévő területe, ugyanis a panaszmentes, boldog babaváró időszakot magukénak tudó pácienseket is érinti. Mint mondja, a TritonLife csoportban nagyon erős szakmai területnek, egyfajta „magnak” számít a várandósgondozás, a szülészet-nőgyógyászat és a nehezített termékenység kezelése. A kollégákkal karöltve arra törekednek, hogy az észak-balatoni régió kismamái és a családtervezés életszakaszában járó páciensei is a TritonLife-ot válasszák.


Szoros együttműködés a fővárosi központtal

– Azon dolgozunk, hogy idővel minden kapcsolódó szolgáltatásunk helyben is elérhető legyen, hogy a kismamák kezét a kezdetektől meg tudjuk fogni, majd végig tudjuk őket kísérni ezen az úton. A szülészet egyelőre a budapesti központunkban érhető el, az viszont céljaink között szerepel, hogy annál az orvosnál történjen a szülés, aki a veszprémi gondozásban részt vett. Természetesen a nőgyógyászat terén is pont ugyanígy vagyunk: ha nagyobb műtétre van szükség, a pácienst végig tudjuk kísérni, teljes út van a gyógyulásig. A helyi szakrendelőnkben pedig minden olyan beavatkozást el tudunk végezni, ami járóbeteg-ellátás keretein belül történik, legyen szó poliplecsavarásról, méhszájseb-leégetésről, IUD, azaz „spirál” felhelyezéséről, eltávolításáról. Emellett az edukációra, a páciensek alapos tájékoztatására is nagy hangsúlyt fektetünk.


Kiválóságot képviselve – emberi, infrastrukturális és technológiai erőforrásokkal

– A szolgáltatási palettánk bővítését tervezzük Veszprémben. Célunk többek között, hogy egynapos beavatkozásokat lehetővé tévő műtéti egységet is létrehozzunk. Úgy látjuk, hogy Veszprém, mint megyeszékhely, számos környező, a bakony-balatoni régióban elhelyezkedő kisebb-nagyobb település lakóit is bevonzza az egészségügyi szolgáltatásokra – hangsúlyozza a régióvezető, aki a kollégáival karöltve folyamatosan azon dolgozik, hogy a TritonLife szakmai hitvallásához illeszkedve a lehető legmagasabb színvonalat képviseljék mind emberi, mind infrastrukturális, mind technológiai vonatkozásokban. Sőt, mindez a pácienseket fogadó atmoszférában is megjelenik, ahol úgy érezhetjük, minden igényes, szép, A-tól Z-ig gondosan előkészített, és „ha 80 kérdésünk van, akkor mind a 80-at stresszmentesen feltehetjük”.


Nyitottak a nőgyógyászközösség bővítésére

A veszprémi nőgyógyászközösség jelenleg négy jól képzett, mély szaktudással felvértezett szakorvosból áll: hétfőn dr. Németh Zsolt, kedden dr. Kovács György, csütörtökön dr. Beleznay Gábor, pénteken pedig dr. Csergőffy Gyula várja a pácienseket. Dr. Illésné Szilágyi Szilvia hozzáteszi: a jövőben még szívesen bővítenék a csapatot szülész-nőgyógyász szakorvosokkal, akikkel együtt öregbítenék a TritonLife hírnevét. Addig is ismerje meg a a négy szakorvostst, akikhez bizalommal fordulhat!


Dr. Németh Zsolt

Dr. Németh Zsolt amellett, hogy kiváló szülész-nőgyógyász, klinikai onkológiából és nőgyógyászati daganatsebészetből is szakvizsgát tett. Korábban az ajkai Magyar Imre Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályán dolgozott, bejárva a szakmai ranglétrát a szakorvosjelölti pozíciótól egészen a főorvosi hivatásig. Hét éven át a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályán osztályvezető főorvos helyettesi beosztásban tevékenykedett, jelenleg pedig osztályvezető főorvosként végzi munkáját. A TritonLife pácienseit a diagnózistól egészen az esetlegesen szükséges műtéti megoldásig elkíséri, legyen szó akár nyitott, akár laparoszkópos operációkról.


Dr. Beleznay Gábor

Dr. Beleznay Gábor sokrétű tapasztalatot szerzett a menstruációs zavarok diagnosztikájában és megoldásában, a méhnyak jóindulatú elváltozásainak ambuláns, fájdalommentes kezelésében, valamint a műtéti terápiák terén. Immár 1984 óta erősíti a várpalotai kórház csapatát. Kiemelt szakterülete a nőgyógyászati endoszkópia (laparoszkópia – hastükrözés, hiszteroszkópia – méhtükrözés), és számos páciens keresi fel a várandósgondozás témájával is. A TritonLife-ban is bizalommal fordulhatunk hozzá, ahol a diagnózistól a megoldásig „kézen fog minket”, illetve a terhesgondozásban is kitűnő orvosunk lehet.


Dr. Csergőffy Gyula

Dr. Csergőffy Gyula szülész-nőgyógyász szakorvos nevét és csodálatos hírnevét szintén nagyon sokan ismerik Veszprém- és országszerte. Szinte megszámlálhatatlan, mennyi kisbaba világra jötténél segédkezett (több ezer!), ma már viszont nyugdíjas kollégaként nem vállal több szülést. Nőgyógyászati vizsgálatok és várandósgondozás kapcsán viszont bátran megkereshetjük a TritonLife-ban is. Dr. Csergőffy Gyula immár 1971 óta a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályának orvosa, ahonnan osztályvezető-helyettesként vonult nyugdíjba.


Dr. Kovács György

Dr. Kovács György szülész-nőgyógyász több mint 40 éves orvosi tapasztalatával, hatalmas nemzetközi gyakorlatával élete egyik céljának tartja a lányok, asszonyok és anyák gyógyítását, mint mondja, „hogy az egészségükkel együtt az önbizalmukat is visszanyerjék”.
Budapesti rezidensévei után 1981-ben az Amerikai Egyesült Államokba költözött. Dolgozott a New York Mount Sinai szülészet-nőgyógyászati kórházban, Los Angelesben a UCLA-n, ahol egyaránt részt vett gyógyításban és oktatásban, majd 1987-ben megnyitotta első klinikáját a los angelesi Hawthorne-ban, majd Beverly Hillsben. 1991-ben Los Angelesben elsők között indította el saját nőgyógyászati kozmetikai kezelésprogramját. Privát praxisát és  nappali kórházát több tízezer páciens megelégedésére 2022-ig működtette sikerrel, idéntől viszont Veszprémben várja pácienseit.