2022. 02. 07

LEGYEN BOLDOG, HA TÜKÖRBE NÉZ!

Ahogy mondani szokás: bőrünk nem hazudik. Óv, egyedivé tesz, őrzi a megélt nyarak simogató napsugarait, mementóként idézi kalandjainkat, és hol cinkosként, hol bosszantó barátként kürtöli szét környezetünknek éveink számát. A Kapos Medical olyan kis pluszt kínál önnek, amivel elégedetten nézhet tükörbe, jobban érezheti magát a bőrében, növelheti önbecsülését! Ajándékozza meg magát és párját is Valentin-nap alkalmából egy csöppnyi szépséggel, mi pedig adunk ehhez tízezernyi okot! Valentin-nap alkalmából a Kapos Medical-nál szeretnénk megajándékozni pácienseinket, hogy könnyebben elérhessék céljaikat: 2022. február 14-18 között tízezer forintos kedvezményt érvényesítve juthatnak 50 ezer forint értékű, tetszőlegesen választható szépészeti beavatkozáshoz, így mindezt most 40 ezer forintért kínáljuk. Szépészeti beavatkozások széles kínálatával várjuk pácienseinket centrumunkban, ahol Dr. Zapf István Tamás plasztikai sebész szakorvosunk kezei között simulnak a ráncok, tömörebbé, rugalmassá válik a bőr, kontúrt kap az arc, dúsabbak lesznek az ajkak, hangsúlyosabbak a szemek. Doktorunk megoldást kínál a hölgyeknek és uraknak is arra, hogy jól érezzék magukat a bőrükben, s akár megszabaduljanak a túlzott verejtékezés okozta kellemetlenségektől is. Igen, jól olvasta! A fiatalos, szikrázó megjelenés nem csak a hölgyek kiváltsága, mert az urak bőrének is szüksége van törődésre, fiatalításra, szakértő gondoskodásra. Ezt egyre több úr vallja és vállalja is, s fordulnak hozzánk a megoldásért. Mivel tudjuk önt szebbé, fiatalosabbá, elégedettebbé tenni?
  • Hialuronsavas kezelések
Napjainkban már nem kell egyből a szikéhez nyúlni, ha valaki szeretné az arcát, a bőrét kontúrosnak, feszesnek, rugalmasnak és ránctalannak látni. A hialuronsav egy olyan természetes szénhidrát, ami megtalálható a szervezetünkben, de a kor előrehaladtával egyre kevesebb termelődik belőle, így megereszkednek a kötőszövetek. Ennek a leghatékonyabb pótlási módszere, ha a hialuronsavat közvetlenül az érintett területekbe (arc, nyak, kéz...stb.) fecskendezi be a szakorvos. A homlok-, a nevető- és a száj körüli ráncok kezelésén túl alkalmas a szem körüli karikák eltüntetésére, a hegek, egyenetlenségek kisimítására. Befecskendezésével dúsabbá tehetők az ajkak, kiemelhető az arccsont és az áll.  A kezelés gyors és veszélytelen, hatása pedig – egyéntől függően – akár 1-1,5 évig is jól látható.
  • Botox-kezelések
A botoxról már sokszor, sok mindent hallottunk, de mire is jó valójában? A hialuronsavas kezelések nagytestvérének is hívhatjuk, hiszen eltünteti a mély ráncokat, feltölti a megereszkedett, fakó, petyhüdt területeket. A mimikai ráncok elleni harc egyik leghatékonyabb fegyvere, ahol az izommozgások okozta redőktől akarunk megszabadulni. Ez a baktérium által termelt fehérje a megfelelő helyre fecskendezve meggátolja az izmok összehúzódását, az ideg és az izom közötti ingerületátvitelt. Hatása nem végleges, de pont emiatt korlátlanul ismételhető. Másik igen jelentős alkalmazási területe az izzadás csökkentése, megakadályozása. Mivel a botox gátolja az ingerület-átvitelt az idegvégződés és a verejtékmirigy között, így a kellemetlen izzadás akár teljesen meg is szűnhet. A kezelés szükség szerint megismételhető.
  • Szemhéjplasztika
Hallotta már ön is azt a kifejezést, hogy „alig bírja nyitva tartani a szemét”? És gondolt már arra, hogy ez nem csupán fáradtságra utalhat? Az idő múlásával ugyanis bőrünk annyit veszíthet rugalmasságából, hogy lógó szemhéjunk szó szerint akadályozhatja látásunkat. No persze leggyakrabban mégis esztétikai szempontok miatt kérik leggyakrabban a szemhéjplasztikát, ami során plasztikai sebészünk eltávolítja a felesleges bőrt. A beavatkozás helyi érzéstelenítésben, fájdalommentesen történik, a varratokat a szemhéj természetes redői elfedik, így nem marad más, mint feszes bőr, fiatalos tekintet. További részletekért és időpontért hívja a 0620 245 8585-ös, a 0620 515 2594-es vagy a 0620 521 0277-es telefonszámok valamelyikét. Kollégáink munkanapokon 08.00 és 19.00 óra között várják hívását. Személyesen centrumunk recepcióján állunk rendelkezésére Kaposváron a Fő utca 30. szám alatt.