2022. 09. 22

MARADJON MOZGÁSBAN: KAPOSVÁR LEGJOBB GYÓGYTORNÁSZAI, KONDUKTORAI SEGÍTENEK

Míg fiatal korban sokszor azt halljuk szüleinktől, pedagógusainktól, hogy ne futkározzunk, ne ugráljunk egész nap, mert még nézni is fárasztó, addig az évek múlásával egyre inkább szeretnénk olyan könnyedén és fájdalommentesen mozogni, mint fiatal korunkban. Egy rossz mozdulat, egy betegség hirtelen leronthatja mozgásképességünket, amit szakszerű segítséggel helyreállíthatunk. Ebben partnerek a TritonLife Kapos Medical gyógytornászai, akik a mozgás szervrendszerében bekövetkező elváltozások helyreállításával foglalkoznak.

Gyógytornász munkatársunk Prontvai Nándor többek között izom- és gerincfájdalom, zsibbadás, gerincferdülés, rossz tartás, végtagi ízületi fájdalmak, idegrendszer eredetű panaszokon tudnak segíteni, akár különböző speciális kezelések alkalmazásával.

Decsi Dóra gyógytornász pedig gátizom tornával várja a hölgyeket, aminek jelentős szerepe van a női egészség megőrzésében, helyreállításában, illetve a szülés utáni regenerációban, azonban az urak is bizalommal fordulhatnak hozzá.

A TritonLife Kapos Medicalnál a legkisebbekre is nagy figyelmet fordítunk, hiszen a mozgásfejlesztés, gyógytorna őket is érintheti. Molnár Edina és Vecsési Katalin konduktorok többek között az olyan rizikófaktorral született gyerekeknek nyújtanak segítséget, akik koraszülöttek, túlhordott babák, oxigénhiánnyal születettek voltak, vagy fejlődésneurológiai szempontból javasolt számukra a korai- és mozgásfejlesztés.

Mozgásrehabilitációra, konduktív pedagógiai kezelésre a kicsit nagyobbacska gyerekeknek, sőt a felnőtteknek is szükségük lehet, utóbbiak például Parkinson-kór és sclerosis multiplex, vagy agyvérzés után remélhetnek javulást szakembereink segítségével.