2023. 02. 24

Megnyílt a TritonLife képalkotó nagydiagnosztikai központja Veszprémben

Újabb helyszínnel bővült a TritonLife Csoport országos hálózata: megnyitottuk a veszprémi képalkotó diagnosztikai centrumukat is, ahol CT, MR, digitális röntgen és ultrahang diagnosztikát végzünk. Ez már a második veszprémi TritonLife központ, melyet egy éven belül nyitunk meg, a Partner Medical néhány hónapja történt akvizícióját követően. 

 

SAJTÓKÖZLEMÉNY LETÖLTHETŐ FORMÁBAN

 

"Korábbi ígéreteinkhez és hosszú távú stratégiai céljainkhoz híven, folytatjuk vidéki hálózatunk építését. A már működő veszprémi TritonLife járóbeteg ellátó rendszerünket kiválóan kiegészíti a most átadott és pácienseink számára is elérhető korszerű veszprémi radiológiai diagnosztikai központunk. Ezzel újabb nagy lépést tettünk az Észak-Balatoni régió komplexebb kiszolgálása és ellátása érdekében. A nehézségeket legyőzve haladunk céljaink megvalósítása érdekében, és hamarosan nyitjuk újabb vidéki központunkat is" – nyilatkozta Haraszti Péter, a TritonLife alapító-vezérigazgatója.

"Integrált egészségügyi ellátórendszerünket nagyon jól egészíti ki az eddig a TritonLife csoporton belül nem elérhető új egység, ami radiológiai nagydiagnosztikai hálózatunk első eleme. Direkt digitális, kétdetektoros Röntgen berendezés, a legmodernebb General Electric 128 szeletes CT, a szintén GE MRI, speciális rekonstrukciós számítástechnikai rendszerünk, modern eRAD PACS rendszerünk segítségével közreműködünk a diagnosztikai várólisták rövidítésében is az egész régióban"– teszi hozzá dr. Fábián Lajos a TritonLife csoport alapító-társtulajdonos elnöke, és szakmai stratégiájának irányítója.

"Büszkék vagyunk a szépen alakuló integrált veszprémi TritonLife ellátó rendszerre. A belvárosi TritonLife Medical Center, valamint az új helyszínen megnyílt, 680 m2 -es TritonLife radiológiai központ, amely már 11 szakorvossal és 8 magasan képzett szakdolgozóval működik, lehetőséget ad nem csak a szakdolgozók és orvosok helyben tartására, de olyan diagnosztikai, sőt terápiás spektrumot is teremt, ami hiánypótló a régióban" – emeli ki dr. Illésné Szilágyi Szilvia a TritonLife veszprémi régióvezetője és dr. Szántó Tamás radiológus főorvos, az új központ szakmai vezetője.

A TritonLife Csoport hazánk egyik legnagyobb, leggyorsabban fejlődő, országosan terjeszkedő járó-, és fekvőbeteg ellátással, valamint laboratóriumi diagnosztikával foglalkozó magánegészségügyi szolgáltatója. 2022 végére 17,3 milliárd forint nettó árbevétel mellett intézményeiben már évi 1.800 gyermek látta meg a napvilágot, összességében már kb. évi 7.200 műtétet végeztek különböző szakterületeken, és 350.000 orvos-beteg találkozás történt szakorvosi intézményeikben. A TritonLife egész régiók járó-, egynapos és magán fekvőbeteg ellátásáért felel, mint pl. Budaörsön és környékén. Budapesten három nagy járóbeteg központjuk mellett az idén adják át harmadik kórházukat. Jelenleg 11, de év végére már 15 műtővel és hozzá tartozó ágykapacitással rendelkeznek csak a fővárosban és környékén. A csoport dinamikusan terjeszkedik vidéki nagyvárosainkban is, fokozatosan az egész országra kiterjesztve minőségcentrikus kiválósági központjainak működését, ahol lehet és erre nyitottság van, az állami ellátást is segítve, és azzal összhangban. Jelenleg már 6 magánkórház, 7 járóbeteg klinika, laborhálózat, és 1 új radiológiai diagnosztikai központ szolgálja a TritonLife csoport ügyfeleit.