2019. 10. 31

Mostantól akkreditált képzőhely a Róbert Magánkórház

„Nagy lépés ez intézményünk szakmai elismertsége szempontjából, amiért több, mint egy évtizede dolgozunk. Bízunk benne, hogy ezzel a magas színvonalú magánellátás iránt érdeklődő rezidensek és szakorvos jelöltek érdeklődését is felkeltjük, hiszen egyedülálló és újszerű lehetőséget jelent hazánkban számukra is, hogy az ország legnagyobb forgalmú szülészeti-nőgyógyászati-meddőségi-magzati diagnosztikai komplex, a szakma teljes spektrumát fedő magáncentrumában készüljenek a szakvizsgára” – mondja Dr. med. habil. Siklós Pál PhD főorvos, a Róbert Magánkórház szülészeti osztályának vezetője.

„Fiatal orvosaink meddőségi szakirányban történő képzése segít az állam, általunk is támogatott céljainak megvalósításában.” – teszi hozzá Dr. Fülöp István főorvos, az egyik legkiválóbb sikerességi aránnyal működő magyar meddőségi centrum vezetője.

Mindezek a szakmai irányok kiegészülnek a Róbert Genium magzati diagnosztikai centrum adta lehetőségekkel, az ország talán legmodernebb UH eszközeivel felszerelt centrumában, melyet Dr. Timmermann Gábor főorvos – a Róbert Magánkórház jelenlegi orvosigazgatója – alapított, és a Róbert Magánkórház része.

„A kollégáim által elmondottakhoz nem tudok sokat hozzátenni, talán csak azzal zárnám, hogy ettől fényesebb bizonyítéka szakmaiságunknak, a minőség, a betegbiztonság, és a magas színvonalú ellátás iránti elkötelezettségünknek nincs. Ez az állami elismerés és bizalom még inkább arra sarkall minket, hogy folyamatosan fejlődjünk, javuljunk, és tanuljunk. Büszke vagyok kollégáimra és az általuk elért eredményekre.” – zárja a beszélgetést Dr. Fábián Lajos a TritonLife csoport társtulajdonos-elnöke, aki egyben a Róbert Magánkórház Igazgatóságát is vezeti.