2022. 10. 24

Nyílt nap a TritonLife Duna Magánkórházban

Szakembereknek, orvosoknak, háziorvosoknak tart nyílt napot a TritonLife Duna Magánkórház.

A TritonLife Duna Magánkórház a TritonLife csoport mozgásszervi sebészeti kiválósági központja is egyben, ahol a legkorszerűbb ortopédiai sebészeti műtéteket végezzük. A Duna-parti exkluzív magánkórház – a Duna partján elhelyezkedő Millennium Tower II épületben – 2 korszerű műtőt, 18 ágyat, 2 postoperatív őrzőt, diagnosztikát, mozgásszervi rehabilitációs tereket és járóbeteg rendelőket foglal magában.

A nyílt napon a TritonLife Duna Magánkórház vezető ortopédsebészei, dr. Bálint Lehel PhD, FRCS (Eng) és dr. Domán István PhD, FRCS (Eng) többek között a csípő és térdprotézis beültetés legmodernebb protetikai eljárásairól tartanak előadást, de kiemelt téma lesz a háziorvos szerepe a modern protetikai betegek ellátásában is.

Program

  • 09:00 Köszöntő
  • 09:20 TritonLife Duna Magánkórház bemutatása
  • 10:20 I. előadás. Dr. Bálint Lehel: Aktív és fiatal betegek csípőprotetizálása
  • 10:40 II. előadás. Dr. Bálint Lehel: Együlésben két ízület protetizálása 
  • 11:30 III. előadás. Dr. Domán István: A gerinc szerepe a csípőprotézis műtétek tervezésében - Optimized Positionning System
  • 11:50 IV. előadás. Dr. Domán István: Robot-asszisztált térdprotézis beültetés a lágyrész balansz helyreállításával

Az előadások előtt és után az intézmény körbelátogatására is lesz alkalom, mely során a látogatók betekintést nyerhetnek az operatív és a fekvőbeteg részlegre is, megtekinthetik a legkorszerűbb műtői felszereléseket. 

A nyílt nap helyszíne a TritonLife Duna Magánkórház (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7. Millennium Tower II). A részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött. Regisztráció a TritonLife ügyfélszolgálatán lehetséges e-mailben vagy telefonon: info@tritonlife.hu; +3670 659 88 88.