2023. 03. 01

Orvosi beavatkozások immár részletfizetéssel is a TritonLife-ban

Részletfizetési lehetőséget vezet be páciensei számára a TritonLife Magánkórház országosan 2023 március folyamán.

Az intézkedés célja, hogy az egészségügyi szolgáltatások mellett pénzügyi téren is bővítsük a TritonLife által kínált megoldások körét, lehetőséget biztosítva ezzel ügyfeleinknek a jövedelmi helyzetüknek megfelelő fizetési ütemezés kiválasztására – jelentette be Walitschek Csilla, a TritonLife üzletfejlesztési igazgatója. Reméljük, hogy ezáltal a Tritonlife szolgáltatásai elérhetővé válnak olyan új ügyfelek számára is, akik eddig jövedelmi vagy egyéb okokból kifolyólag nem vették igénybe szolgáltatásainkat – emelte ki Tóth Zoltán pénzügyi igazgató.

A részletfizetés lehetősége a 300.000 Ft feletti listaárú beavatkozásokra, szülési csomagokra, illetve a nem egyedi gyártású ortopédiai implantátumokra vehető igénybe. A lehetőség ugyanakkor nem vonatkozik járóbeteg ellátásra, gyermekgondozási és várandósgondozási csomagokra, lézeres nőgyógyászati kezelésekre, egyedi gyártású ortopédiai implantátumokra illetve egyéb eszközökre, beépített termékekre.

Részletre is fizethetik ezentúl pácienseink többek között a legkorszerűbb a szülészeti, nőgyógyászati, ortopédiai, sebészeti, kézsebészeti, érsebészeti, urológiai, fül-orr-gégészeti beavatkozásokat is.

A lehetőség elérhető a budapesti, debreceni, szegedi és kaposvári TritonLife Magánkórházban is. A lehetőséghez hamarosan csatlakozik a TritonLife Budaörs helyszín is.

Részletfizetés esetén a díj 50%-a (szülési csomagok esetén a díj 30%-a) fizetendő előlegként, a fennmaradó összes havi részletekben, 12 hónap alatt törlesztendő. Egészségpénztárból történő fizetés elfogadható részletfizetés esetén is. A részletfizetési megállapodásokat a szakorvosi konzultációkat követően, a TritonLife Magánkórházakban lehetséges megkötni. További részletes tájékoztatással munkatársaink pénztárainkban szolgálnak.

"Reméljük sok új páciens számára nyílik meg ezzel a fejlesztéssel annak a lehetősége, hogy magas színvonalú magánegészségügyi szolgáltatáshoz jusson" – összegezte Walitschek Csilla üzletfejlesztési igazgató.