2022. 09. 17

TritonLife Veszprémben is: járóbeteg centrum, képalkotó diagnosztikai központ és egynapos sebészet

SAJTÓKÖZLEMÉNY - 2022. 07. 05.

A kaposvári TritonLife Magánkórház és szakrendelő hálózat indulásáról szóló bejelentésüket követően újabb vidéki bővülési hírekkel szolgált a TritonLife csoport. Néhány havi előkészítő munkát követően a napokban zárták a veszprémi székhelyű Partner Medical nevű társaság akvizícióját, illetve az új veszprémi TritonLife (Partner Medical) szakorvosi centrumra építve hamarosan megnyitják veszprémi képalkotó diagnosztikai centrumukat is, ahol CT, MR, digitális röntgen és ultrahang diagnosztikát is végeznek majd, továbbá már dolgoznak a veszprémi egynapos sebészetük tervein. A Partner Medical kiváló szakorvos és szakdolgozó csapattal rendelkezik, több, mint 30 szakorvos látja el az általános belgyógyászati, kardiológiai, neurológiai, urológiai, endokrinológiai, diabetológiai, felnőtt-, és gyermek bőrgyógyászati, ortopédiai, proktológiai, érsebészeti, kézsebészeti, általános sebészeti, szemészeti, szülészet-nőgyógyászati, ultrahang diagnosztikai, dietetikai, neurofiziológiai, reumatológiai, traumatológiai, és citológiai-hisztológiai szakrendeléseket. Többféle szűrőprogramot is ajánlanak ügyfeleik számára. Tizenegy különböző egészségpénztárral állnak szerződésben, ezek kártyáit is elfogadják az ellátás során. Link itt: https://www.partnermedical.hu

„Az utóbbi két évben nagyon nagy hangsúlyt fektetünk nem csak a fővárosi, de a vidéki hálózatunk építésére és fejlesztésére is. Középtávon ennek óriási jelentősége lesz mind az ügyfeleink közvetlen, mind az akár magán-, akár állami biztosítói és finanszírozói szektor kiszolgálásában is. Szeretnénk megmutatni, hogy hogyan lehet gazdaságosan, jó minőségben kiépíteni, és fenntartható módon üzemeltetni egy nagy, országos, integrált egészségügyi ellátó hálózatot. Éjjel-nappal a fejlődés finanszírozásának szervezésén, és a növekedés technikai, jogi, pénzügyi és szervezeti kereteinek megteremtésén dolgozunk munkatársaimmal. Kaposvári egységeink fedik a Balatontól délre eső területet, Veszprém pedig kiváló földrajzi adottságainál fogva ideális a Balatontól északra található nagyobb régió ellátásának megszervezéséhez.” – nyilatkozta Haraszti Péter, a TritonLife alapító-vezérigazgatója.

2018 májusi indulásunk során elmondtam, hogy csak akkor működhet jól egy a TritonLife-hoz hasonló rendszer, ha az nem önmagáért való, hanem az összes szereplő érdekeit figyelembe véve, jó minőségben, és integrált járó-, és fekvőbeteg ellátást ajánlva épül fel, ami alkalmas lesz az ország ellátó rendszerébe történő integrációra is. A legfontosabb szereplő maga a beteg ember, az ő érdekei köré kell csoportosítanunk mindent a felépítményünkben, és keresnünk kell a szimbiotikus elemeket az állami ellátó rendszerrel is, segítve az állam erőfeszítéseit is az egészségügyben. Most kezdjük elérni azt a méretet, mikor a járó-, és fekvő szakorvosi ellátás valódi, rendszer szintjén történő integrációjáról kezdhetünk beszélni. Egyre erősebb, magas szakmai színvonalú fekvőbeteg ellátásunk mellett ennek fontos szintje és szereplője a szintén minőségi szakorvosi járóbeteg ellátás, amely tulajdonképpen a belépő az országos foglalási és betegútmenedzsment rendszerünkbe. Az új nagy budapesti Róbert Károly körúti, a debreceni, a szegedi, az egri, a kaposvári és most a legújabb veszprémi járóbeteg ellátási fejlesztésünk mind ezt a célt szolgálja. Külön örömünkre szolgál a veszprémi kollégák által képviselt magas szakmai színvonal és nagyon széles szakmai spektrum, mely jó alap a Veszprém megyei rendszerünk továbbfejlesztése során.”– teszi hozzá Dr. Fábián Lajos a TritonLife csoport társtulajdonos elnöke, és szakmai stratégiájának irányítója.

A TritonLife Csoport hazánk egyik legnagyobb, leggyorsabban fejlődő, országosan terjeszkedő járó-, és fekvőbeteg ellátással, valamint laboratóriumi diagnosztikával foglalkozó magánegészségügyi szolgáltatója. 2021 végére 11,5 milliárd forint nettó árbevétel mellett intézményeiben már évi 1’800 gyermek látta meg a napvilágot, összességében már kb. évi 6’000 műtétet végeztek különböző szakterületeken, és 250’000 orvos-beteg találkozás történt szakorvosi intézményeikben. A TritonLife egész régiók járó-, egynapos és magán fekvőbeteg ellátásáért felel, mint pl. Budaörsön és környékén. Budapesten három nagy járóbeteg központjuk mellett az idén adják át harmadik kórházukat. Jelenleg 11, de év végére már 15 műtővel és hozzá tartozó ágykapacitással rendelkeznek csak a fővárosban és környékén. A csoport dinamikusan terjeszkedik vidéki nagyvárosainkban is, fokozatosan az egész országra kiterjesztve minőségcentrikus kiválósági központjainak működését, ahol lehet és erre nyitottság van, az állami ellátást is segítve, és azzal összhangban. Budapesten (2) és Budaörsön (1) kívül többek között Debrecenben (1) Szegeden (1) és Kaposváron (1) már működnek a TritonLife Magánkórházak, és a közelmúltban megnyitott az egri TritonLife Medical Center is. Ebbe a fejlesztési sorba illeszkedik a most bejelentett Veszprém megyei tranzakció és fejlesztés.

A csoport ígérete szerint hamarosan újabb fontos lépésekről számol be.

Sajtó kapcsolatok:

TritonLife Csoport - https://tritonlife.hu

Dax Kinga – Marketing és PR munkatárs             

dax.kinga@tritonlife.hu