2023. 06. 30

Semmelweis-nap a TritonLife Róbert Magánkórházban

Semmelweis-napi ünnepséget szervezett a TritonLife Róbert Magánkórház, immár hagyományosan az intézmény kertjében.

„Nagyon örülünk, hogy évről évre egyre nagyobb számban ünnepelhetjük meg a Semmelweis-napot. Büszkék vagyunk a közösségünkre és minden tagjára egyenként” – mondta el Bialkó Zsuzsa ápolási igazgató. „Mindenki munkáját egyformán nagyra értékeljük. Közös ünnepünk ez, és egyenként mindenkié, aki egész évben azon dolgozik, hogy a hozzánk forduló pácienseket szolgálhassuk” – hangsúlyozta dr. Vasvári Barbara orvosigazgató.

„Egyaránt büszkék vagyunk a TritonLife Csoport zászlóshajójaként működő Róbert Magánkórházra, és csapatának minden egyes tagjára, legyen az recepciós vagy takarító, nővér vagy orvos. Minden nehézség ellenére stabil és jól működő intézményünk ez, és reméljük, hogy újabb fejlesztéseink tovább emelik jövőben is az intézmény hírnevét” – mondta Fábián Gergely társtulajdonos, országos operatív igazgató.

Az eseményt kvízjáték, nyeremények, fagyis kocsi és sok jókedv színesítette.  

 

Főorvosi kinevezések

Az ünnepség keretében a vezetés főorvosi kinevezést adott át dr. Orbán Zsuzsanna aneszteziológus és dr. Novák András sebész – immár – főorvosoknak.

Július elseje minden évben a magyar egészségügy ünnepe. Ezen a napon született Semmelweis Ignác, akit az anyák megmentőjeként ismernek. 2010 óta a Semmelweis-nap az egészségügyi dolgozók által végzett munka elismerésének ünnepe, az egészségügyi és az egészségügyben dolgozók számára munkaszüneti nap.