2023. 03. 16

SZAVAZZON ORVOSAINKRA!

A Szent Györgyi Albert Orvosi Díjat minden évben olyan szakembereknek ítélik oda, akik olyan odaadással gyakorolják hivatásukat, melyben jelen van a tudományos igényesség és a humanitárius szemlélet egyaránt. A TritonLife Kapos Medical orvosai közül minden alkalommal jelölnek a páciensek valakit a Szent Györgyi Albert Orvosi Díjra, és ez is bizonyítja azt, hogy szakembereink nemcsak szaktudással, hanem alázattal, odafigyeléssel, körültekintő magatartással segítik a betegeket a gyógyulás útján.

2017-ben volt 80 éve, hogy Szent-Györgyi Albert kutatásainak elismeréseképp átvehette az orvosi és fiziológiai Nobel-díjat. Az évforduló alkalmából a Goodwill Pharma az Egészségért Közhasznú Alapítvány hagyományteremtő szándékkal létrehozta a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat, amelyet minden évben munkájuk elismeréseként olyan orvosoknak szeretne adományozni, akiket a szakmai zsűri és a páciensek is érdemesnek tartanak arra. A díjra olyan szakembereket lehet jelölni, akik cselekedetükkel megmentették betegük életét, vagy a mindennapi orvosi munkájuk során olyan elhivatottsággal praktizálnak, melyben rendkívüli odaadással, tudományos igényességgel és humanitárius szemlélettel segítenek a hozzájuk fordulókon.

Idén a TritonLife Kapos Medical munkatársai közül a díjra jelölték Dr. Haragh Attila belgyógyász, gasztroenterológus szakorvost, Dr. Kovács Zoltán belgyógyász, gasztroenterológus szakorvost, Dr. Szabadi Éva fül-orr-gégész szakorvost, Dr. Szinku Zsolt belgyógyász, gasztroenterológus szakorvost és Dr. Zomborszky Márton ortopéd szakorvost.

Ha tehetik szavazzanak kérjük orvosainkra, hiszen munkájukkal, odaadásukkal, elhivatottságukkal mindannyian megérdemelnék az elismerést! Mindenki egy email címről egy orvosra egy szavazatot tud leadni az alábbi linkre kattintva.

A keresőbe kezdje el beírni annak az orvosnak a nevét, akire a voksát leadná, kattintson az orvos nevére, írja be e-mail címet, fogadja el az Adatvédelmi tájékoztatót, és szavazzon. Szavazni március 20-ig tudnak! http://szentgyorgyialbertorvosidij.hu/szavazas/# Köszönjük!