2024. 02. 22

Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj: 5 orvosunk is a jelöltek között

A TritonLife Kapos Medical öt orvosát is jelölték idén a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjra, akik hivatástudatukkal és odaadó munkájukkal érdemelték ki a páciensek elismerését.

Öt kiváló orvosunkat, dr. Haragh Attila és dr. Szinku Zsolt belgyógyász-gasztroenterológus szakorvosainkat, dr. Molnár Zsolt kardiológus, dr. Pécsi Balázs onkológus és dr. Somodi Krisztián sebész szakorvosainkat is felterjesztették a páciensek a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjra. Ez a díj a legkiválóbb egészségügyi szakemberek elismerésére szolgál, akik kimagasló hozzájárulást tesznek a betegeik gyógyulásáért és a közösségi egészségügy fejlesztéséért.

Orvosaink elkötelezetten dolgoznak a páciensek egészségéért és gyógyulásáért nap mint nap. A munkájuk kiválósága és elkötelezettségük a pácienseik iránt elnyerte a pácienseink elismerését is.

Most pedig önöknek is lehetőségük van hangot adni véleményüknek és támogatni orvosainkat a díj elnyerésében. Ha úgy érzik, hogy bármely munkatársunk megérdemli a támogatásukat, szavazzanak Szent-Györgyi Albert Díj elnyeréséért IDE kattintva! Elsősorban a keresőbe írják be annak az orvosnak a nevét, akire leadnák voksukat, majd egy e-mail cím megadásával leadhatják szavazatukat, amit egy kapott e-mailben tudnak megerősíteni.

A pácienseink támogatása nélkül ez a jelölés nem lenne lehetséges, ezért hálásak vagyunk minden egyes szavazatért és támogatásért.