2024. 01. 26

TritonLife vállalat-egészségügyi konferencia

A TritonLife Csoport 2023-ban indított egyedülálló, komplex és innovatív vállalat-egészségügyi programja mára az ország egyik legkeresettebb céges egészségügyi modellje lett. Erről tartottunk vállalat-egészségügyi szakmai napot január 24-én, ahol a teremben megjelent vállalatvezetők együttesen több, mint 35.000 fős munkavállalói állományt képviseltek.

A esemény előadói többek között olyan kérdésekre adtak választ, hogy mi a különbség a páciensközpontú, a vállalatközpontú és a folyamatközpontú egészségügyi modellek között, hogyan lehet költség- és adóhatékonyan egészségszakmai szempontból is kiemelkedő vállalat-egészségügyi programot megvalósítani, illetve milyen költségekkel jár mindez.

De szó esett arról is, hogy egészségmegőrzés szempontjából általában hasznosak vagy károsak-e a menedzserszűrések és a vállalati "egészség"-napok, hogy miért hungarikum a menedzserszűrés és az általános kötelező foglalkozásegészségügyi ellátás, és hogy milyen valódi egészségügyi értéket teremthet a foglalkozás-egészségügyi ellátás.

Az előadók között volt dr. Fábián Lajos, a TritonLife Csoport alapítója és igazgatóságának elnöke, dr. Kassai Ákos PhD, a TritonLife járóbeteg- és vállalati üzletág igazgatója, dr. Szele Eszter PhD, a TritonLife foglalkozásegészségügy és megelőző orvostan vezetője, Tobákos Ferenc, a T-DOC ügyvezetője, Takács László, a TritonLife üzletfejlesztési- és vállalati értékesítési vezetője, dr. Zopcsák László PhD szervezeti well-being szakértő.

Nagy büszkeség számunkra, hogy szakmai napunkat ilyen nagy érdeklődés övezte. A résztvevőknek köszönjük, hogy eljöttek, bízunk benne, hogy értékes információkkal gazdagodtak.