Üdv a csapatban TritonLife Szeged!

A TritonLife Csoport a korábban már jelzett vidéki fejlesztési lépések következő nagy állomásáról tájékoztatta a sajtó képviselőit.

Néhány napja megnyitotta kapuit a TritonLife Magánkórház Szeged, a TritonLife Csoport Debrecen utáni második, jelentősebb méretű vidéki magánkórháza. Az új intézmény Szegeden, egy korábban is egészségügyi ellátásra szolgáló épületben, a 6726 Szeged, Derkovits fasor 17. szám alatt várja a TritonLife ügyfeleit.

„Komplex és hosszú tárgyalások eredményeképpen jutottunk hozzá a céljainknak tökéletesen megfelelő épülethez, ami ugyan jelentős átalakításra, felújításra és felszerelésre szorult, de végre eljutottunk a nyitásig.” – mondja Haraszti Péter a TritonLife csoport alapító vezérigazgatója.

Mint volt szegedi lakos és volt szegedi egyetemi tanársegéd, mindig is láttam a potenciált a Napfény Városában. Nagy egyetemi város, magas színvonalú orvosképzéséről és kutatómunkájáról híres,  világhírű tudósok otthona, és mind a magyar, mind a határon túli páciensek célállomása, akik megoldást keresnek problémáikra. Nyilvánvaló, hogy ilyen helyeken jelen kell lennünk, ezzel lehetőséget adva a magas színvonalú magánellátást kereső helyi és határon túli ügyfeleinknek, valamint szegedi kollégáinknak is, akik a magánellátásban is szeretnék kamatoztatni tudásukat.” – mondja Dr. Fábián Lajos, a TritonLife csoport másik alapítója, elnöke és szakmai stratégiai vezetője.

Dr. Bartha László, a TritonLife helyi partnere, tősgyökeres szegedi, szintén az egyetemi klinika volt orvosa, a TritonLife Magánkórház Szeged igazgatója, hozzáteszi még: „Nagyon jól felszereltük a házat, két korszerű műtőnk, már működő 12 ágyunk, valamint korszerűen felszerelt járóbeteg rendelőink szolgálják járóbeteg ellátó-, és egynapos sebészeti aktivitásunkat, ami a 6-8 héten belül hozzáadott újabb 12 ággyal és a fekvőbeteg ellátással válik teljessé reményeink szerint még ebben a naptári évben. A 2 műtős, 24 ágyas, korszerű járóbeteg rendelőkkel ellátott szegedi TritonLife Magánkórház így jól illeszkedik majd a TritonLife Csoport alakuló 12 fővárosi és vidéki integrált magánkórházat egyesítő országos hálózatába.”

A TritonLife csoport ígérete szerint hamarosan újabb bővülési hírekkel érkezik mind a fővárosban, mind vidéken.

TritonLife Magánkórház Szeged TritonLife Magánkórház Szeged TritonLife Magánkórház Szeged

TritonLife Magánkórház Szeged

 

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Visszahívást kérek