2022. 07. 20

ÚJ HELY, ÚJ ARCULAT, ÚJ NÉV – MEGÚJUL ÉS ÁTALAKUL A KAPOS MEDICAL

2022. július 25-től új helyen, a belvárosi Szarvas Üzletházban várja a pácienseket a Kapos Medical. A helyszínváltás mellett arculatunk és nevünk is megváltozik.

2018. szeptember 15-e fontos nap volt centrumunk életében, hiszen akkor lépte át először páciens a Kapos Medical Magánegészségügyi Centrum küszöbét Kaposváron, a Fő utca 30. szám alatt. Azon a napon még 5 rendelőben, 20 szolgáltatás volt elérhető és 24 szakember segítette a kérdésekkel, problémákkal érkezőket. A páciensek elégedettsége, munkatársaink hivatástudata és odaadó hozzáállása meghozta gyümölcsét, és intézményünk évről-évre fejlődött, mostanra pedig eljutott ahhoz a ponthoz, amikor tovább kell lépnie.

Változunk: változik a név, változik a helyszín, és változik az arculat is. Július 25-étől Kaposváron, a Petőfi tér 2-3. szám alatt, a Szarvas Üzletházban már 39 szolgáltatással, és csaknem 70 szakemberrel várjuk a gyógyulni vágyókat. Új „otthonunkban” egy tágas, kényelmes, barátságos, modern tér várja a hozzánk érkezőt, és 24 rendelővel, vérvételi helységekkel, call centerrel, megújultan állunk rendelkezésre. Mostantól a sebészeti, vagy nőgyógyászati szakrendelésre érkezőnek nem kell az Ezredév utcába mennie, a gyógytornát, vagy pszichológiai tanácsadást igénybe vevő páciensnek nem kell a Szántó utcát látogatnia. 25-étől tehát minden szolgáltatást egy helyen érhet el a Szarvas Üzletház észak-keleti, sarki bejáratán át, a Burger King parkolója felől. Közösségi oldalainkon és honlapunkon továbbra is megtalál, a nevünk viszont kicsit átalakul.

Centrumunk ezután TritonLife Kapos Medical néven folytatja hivatását és dolgozik a betegek elégedettségéért, gyógyulásáért. Köszönjük, hogy továbbra is megtisztelnek bennünket bizalmukkal! Keressenek elérhetőségeink egyikén és gyógyuljanak a megújult TritonLife Kapos Medicallal!