2021. 01. 06

ÚJ TELEPHELLYEL BŐVÜL INTÉZMÉNYÜNK, NÉHÁNY SZAKRENDELÉSÜNK ELKÖLTÖZIK

2021. január 11-től új telephelyünkre költözik a sebészeti és nőgyógyászati szakrendelés, továbbá hamarosan lehet időpontot foglalni érsebészeti és plasztikai sebészeti magánrendeléseinkre is, melyek szintén új rendelőkomplexumunkban érhetőek majd el. 2021. januárjában újabb mérföldkőhöz érkezett centrumunk, ugyanis elkezdtük kinőni a Fő utca 30. szám alatt található centrumunkat, így a sebészeti és nőgyógyászati szakrendelések ezután az Ezredév utca 12. szám alatt kereshetőek fel. Ugyanakkor az említett szakterületek újabb szakemberekkel is bővülnek, így hamarosan Dr. Fazekas Gábor érsebész szakorvos, Dr. Zapf István Tamás plasztikai sebész szakorvos, Dr. Diószegi Brigitta és Dr. Hegedüs András nőgyógyász szakorvosok is csatlakoznak csapatunkhoz. A már meglévő munkatársaink közül az Ezredév utcában fogadja a pácienseket:
  • Sebészeti szakrendelésre Dr. Csiszér István, Dr. Látrányi Balázs, Dr. Nagy Levente és Dr. Somodi Krisztián.
  • Nőgyógyászati szakrendelésre Doubravszky Réka, Dr. Fodor János, Dr. Kovács Barna, Dr. Péterfi István és Dr. Tormási Imre.
Az időpontegyeztetés változatlanul telefonon lehetséges a +3620 245 8585-ös telefonszámon, vagy személyesen a Fő utca 30. szám alatt munkanapokon 08.00 és 19.00 óra között. További változásokért, érdekes és hasznos tudnivalókért kövesse Facebook oldalunkat és honlapunkat, a www.kaposmedical.hu-t.