2018. 06. 20

ÚJABB SZAKÁGGAL BŐVÜL RENDELŐNK

A Kapos Medical Magánegészségügyi Centrum célja, hogy páciensei bizalommal fordulhassanak orvosaihoz, a lehető legtöbb szakterületen, ezért a bővülés folyamatos, és hamarosan újabb szakterületen várjuk a betegeket.

Június utolsó hetén elkezdődik rendelőnkben a kardiológiai szakrendelés, hiszen két tehetséges szakorvos is csatlakozik csapatunkhoz. Hamarosan Dr. Költő Gyöngyvér és Dr. Molnár Zsolt kardiológusokhoz is bizalommal fordulhatnak panaszaikkal, kérdéseikkel. A Kapos Medical Magánegészségügyi Centrumban a szív- és érrendszeri betegségek korai felismeréséhez, a betegek gondozásához a legkorszerűbb vizsgáló eszközök rendelkezésre állnak. futógép
A kardiológiai, terheléses vizsgálathoz a futógép is megérkezett.
Kardiológiai szakrendelésre azokat várjuk, akik szív- és érrendszeri betegségekkel küzdenek, akiket fokozott stressz ér, egyéb belgyógyászati megbetegedésük van. Kardiológiai szűrővizsgálat javasolt azoknak is, akik versenyszerűen sportolnak. Különösen ajánlott kardiológiai szűrővizsgálaton részt venni azoknak, akik magas vérnyomással küzdenek, illetve családjukban előfordult koszorúér betegség, magas koleszterin szint, cukorbetegség, szívelégtelenség, vagy korai szívhalál, mivel esetükben nagyobb valószínűséggel alakul ki szív- és érrendszeri megbetegedés. Dr. Költő Gyöngyvérhez és Dr. Molnár Zsolthoz már lehet időpontot foglalni a +36 20 245 8585-ös telefonszámon.