Koronavírus teszt - hiteles digitális igazolással

A TritonLife-ban végzett koronavírustesztekről szóló igazolásokat mostantól digitálisan is kiállítjuk, hogy a pácienseink biztonságosan tárolhassák és bármikor bemutathassák azokat – a GoodID digitális irattárca segítségével.

Miért jó a GoodID COVID-19 Green?

A megoldás segítségével az elvégzett koronavírusteszt alapján a pácienseink gyorsan, egyszerűen és érintésmentesen mutathatják be a tesztjük eredményét a telefonjukon. Mindezt úgy, hogy az érzékeny egészségügyi adataik nem kerülhetnek illetéktelen kezekbe.

Mire használható a GoodID irattárca?

Az Androidos és iOS-es okostelefonokra telepíthető alkalmazás lehetővé teszi a fényképes igazolványok beolvasását, biztonságos tárolását és a személyes adatok megosztását.

Az irattárca emellett különféle jogosultságok, például a koronavírusteszt-meghívók és az eredményről szóló digitális igazolások tárolására és ellenőrzésére is képes.

Ki felel az adataim biztonságáért?

Az alkalmazást a hazai eSzemélyi, a japán elektronikus útlevelek és a román egészségügyi kártyák chipjének fejlesztőcsapata, az ID&Trust készítette. A cég ISO-minősített és megfelel a legszigorúbb katonai szintű biztonsági követelményeknek, valamint az MNB távoli ügyfél-azonosítással kapcsolatos előírásainak is. Az ID&Trust nem tárol semmilyen személyes és egészségügyi adatot a felhasználókról, hiszen azok a mobilalkalmazás biztonságos tárába kerülnek.

Hogyan működik?

1. A koronavírustesztjét követően kérje az eredmény elküldését digitális formában!

2. A teszteredmény elkészültéről e-mailben értesítjük. Az abban található egyedi hivatkozás és útmutató segítségével töltse le a GoodID mobilalkalmazást és a teszt eredménye azonnal elérhetővé válik.

3. Nyissa meg és mutassa fel az igazolást bármikor a GoodID mobilalkalmazás „Passok” képernyőjén!

Mi másra használhatom a digitális irattárcámat?

  • Biztonságos adatkezelés és adatmegosztás
  • Okmányok beolvasása, rögzítése és tárolása
  • Hűségkártyák, digitális jegyek, bérletek elmentése
  • Többfaktoros hitelesítés az interneten

Próbálja ki a GoodID digitális irattárcát!

 

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Visszahívást kérek