TritonLife Gyermekorvosi Központ MediKids

1146 Budapest, Thököly út 137.

+36 70 659 8888

medikids@medikidskozpont.hu
medikidskozpont.hu/
facebook.com/MedikidsOfficial
@medikids_budapest
MediKids TritonLife Gyermekorvosi Központ
@tritonlifecsoport

 

Megközelítés

AUTÓVAL

Hungária körút felől (a belváros irányából): a Thököly útról közvetlenül be lehet hajtani az egészségközpont udvarába, ahol ingyenes parkolást biztosítunk pácienseinknek. Amennyiben nincs szabad parkolóhely az udvarban, akkor a Thököly úton, illetve a környező Szitakötő, Torontál és Gyertyán utcákban is ingyenesen lehet parkolni. 

TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL

Központunk praktikus és könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel is, mind a belváros, mind a külső városrészek felől. Alábbiakban részletes leírással szolgálunk.
Belváros – Keleti Pu. – Hungária krt. felől: 7, 110,112 számú busszal az Amerikai út megállótól, vagy a 7, 8E, 110, 112, 133E számú busszal az Tisza István tér megállótól, kb. 200 m visszafelé, a menetirány oldalán.

Bosnyák tér felől: 7, 8E, 110, 112, 133E buszokkal a Tisza István tér megállótól kb. 100 m gyalog, a belváros irányába, az ellenkező oldalon. Örs vezér térről: átszállás nélkül a 82-es trolival a Tisza István tér megállóig, a Tisza István tér megállótól kb. 3 perc séta gyalog, a belváros irányába, az ellenkező oldalon.

Rólunk

Általános tény, hogy a gyermekorvosok csak akkor találkoznak a gyerekkel, amikor már baj van. Pedig olyan jó egészséges gyerekeket látni, és annyi tapasztalatunk gyűlt össze, hogyan lehetne megelőzni számos betegség kialakulását.

A gyógyítás mellett a legfőbb célunk az, hogy időben konzultáljanak a szülők munkatársainkkal. Ezért mi egy helyre hoztuk mindazt a tudást, gyakorlati tanácsokat, tanfolyamokat, eszközöket, amelyek a gyermekek egészséges fejlődést segítik.

Központunk egyedülállóan széles spektrumú szakmai központ.

Egy csapatban, egymással karöltve dolgozik csecsemő- és gyermekgyógyász, gasztroenterológus, neurológus, nefrológus, pulmonológus, allergológus, bőrgyógyász, pszichológus, endokrinológus, diabetológus, dietetikus, fül-orr-gégész, nőgyógyász, urológus, radiológus, kardiológus, sebész, infektológus és homeopátiás szakember.

Ez a kis pácienseink számára a legoptimálisabb és legeredményesebb kezelési körülményeket garantálja: házon belüli gyors kivizsgálási időt, azonnali konzultációs és beavatkozási lehetőséget − ami sok esetben egyet jelent a pontos kórismével és a hatékony segítséggel. Ha mi nem tudjuk megoldani problémájukat, mert ilyen is előfordul, nem engedjük el az Önök kezét. Együttműködésben hívunk specialistákat, felkutatjuk a család számára a legkönnyebb, és a leginkább megnyugtató megoldást.

Hitvallásunk szerint a gyermek sikeres gyógyulásának háromszöge a harmonikus együttműködés gyermek, szülő és orvos között. A szülő oldaláról elengedhetetlen az orvos és a kezelés elfogadása, a gyermek oldaláról a gyógyulni akarás, az orvos oldaláról pedig a gyógyítás formájának alapos és pontos megbeszélése, az új tudományos gyakorlatot követve. Emellett a felírt gyógyszerek, és egyéb gyógyulást segítő eszközök használatában, valamint a gondozási műveletek elsajátításában képzett és rutinos szakápolóink sietnek a család segítségére.