TritonLife Magánkórház Szeged

6726 Szeged, Derkovits fasor 17.

+36 20 216 9539

+36 20 216 6008

kapcsolat@tritonlife.hu
tritonlife.hu/szeged
facebook.com/tritonlifecsoport
@tritonlifecsoport
youtube.com/c/TritonLifeRóbertMagánkórház
@tritonlifecsoport

TritonLife Magánkórház Szeged

Parkolás a szegedi TritonLife Magánkórház területén

Intézményünk saját parkolóval rendelkezik, mely pácienseink számára ingyenesen igénybe vehető és akár 30 gépjármű egyidejű befogadására képes. A parkolás a sorompót elhagyva az épület mellett, illetve tovább haladva az épület mögötti területen lehetséges. Utóbbi esetén intézményünk akadálymentesen megközelíthető.

Gépjárművel történő behajtás a magánkórház területére

A Derkovits fasorról bekanyarodva el kell haladni a sorompóig, majd a bal oldalon található csengő megnyomása után kollégánk máris beengedi Önt. A kihajtás ugyanitt lehetséges, de ekkor már a sorompó automatikusan nyílni fog.

Kórház megközelítése

Klinikánk az újszegedi városrészen a Derkovits fasor 17. szám alatt található, mely autóval a belváros felől - a Belvárosi Hídon át -, de a Bertalan hídon keresztül a Sportcsarnok előtt balra kanyarodva is könnyen elérhető (onnan már a tábla jelzi az irányt). Deszk irányából pedig a 43-as főúton haladva, majd a Székely sorról jobbra kanyarodva érhető el intézményünk.

Tömegközlekedéssel a kórház több módon is megközelíthető. Az 5-ös trolibusszal az Újszeged, Gyermekkórház megállójától, a 84-es vagy a 90-es buszokkal a Sportcsarnok megállótól néhány perces sétával elérhető, valamint a 60-as és a 67-es busz Töltés utcai állomása is 1-2 perces távolságban található Klinikánk bejáratától.

Specialitás, érdekesség

  • Cégcsoporton belül egyedül nálunk elérhető idegsebészeti beavatkozások
  • Endoszkópiás beavatkozások magas színvonalon
  • Ingyenes gyógyszer házhozszállítás biztosítása betegeink részére Csongrád-Csanád megye területén – Partnerpatikánk gyógyszerészei által
  • Helyszínen ingyenes gyógyszerészeti szaktanácsadás vehető igénybe