TritonLife Róbert Magánkórház

A TritonLife Róbert Magánkórház az ország egyetlen olyan magánkórháza, amelyben állandó szülészeti, nőgyógyászati ügyelet és PIC II emelt szintű koraszülött ellátás működik, és államilag akkreditált szakorvosképző oktatókórház. 

Jelenleg az ország egyetlen olyan magánkórháza vagyunk, ahol valóban 24 órás, állandó szülészeti-nőgyógyászati, intenzív terápiás és neonatológiai (újszülött ellátó szakorvosi) orvosi ügyeleti team van jelen, gondoskodva az Önök és gyermekeik biztonságáról. Korházunk az egyetlen olyan magánkórház Magyarországon, mely államilag akkreditált szakorvosképző oktatókórház mind szülészet-nőgyógyászat, mind csecsemő- és gyermekgyógyászat, mind aneszteziológia és intenzív terápia szakterületeken. Számos osztályvezető főorvosi és tudományos minősítéssel rendelkező főorvosunk van. Újszülött osztályunkat dr. Kocsis István, a Semmelweis Egyetem docense vezeti, dr. Siklós Pál főorvos az István Kórház szülészetét vezette hosszú ideig, Rucz Árpád főorvos Békéscsabán, Lőkös Béla főorvos Miskolcon vezetett osztályt, Vasvári Barbara főorvos, orvosigazgatónk az egyik legtapasztaltabb intenzív terápiában járatos szakorvos az országban, Schuller János főorvos három szakvizsgával rendelkezik és tíz éve a Magyar Infektológiai és Klinikai Mikrobiológiai Társaság Vezetőségének tagja. Mellettük még számos hasonló kaliberű dolgozónk van, akik minőségi szakmai tapasztalattal és hozzáértéssel rendelkeznek.

A családi kórház

Az Ön családjáé is, amelynek értékrendjében az egészség, az öngondoskodás, a felelősségvállalás és a tudatosság nem csak üres fogalmak, hanem a boldogulás kulcsszavai. A családé, amely képes és hajlandó erőforrásait ezekért az értékekért mozgósítani.

Ügyfeleink mintegy 40%-a visszatérő páciens, családtagjai kezelését is ránk bízza. A családra partnerként tekintünk, mivel tapasztalataink szerint a család jelenléte a gyógyítás folyamatát hatékonyabbá teszi. Látogatási rendszerünk a családtagok időrendjéhez igazodik, szülőszobánk és osztályaink pedig magától értetődőnek tartják a családtagok jelenlétét. Családi csomagjaink árképzésének és kedvezményeinek célja a családi költségvetés támogatása.

TritonLife Róbert Magánkórház

 

Parkolás a TritonLife Róbert Magánkórházban

A Nyírő Gyula - OPAI területén fizető parkolás működik. A Lehel utcai portán történő behajtáskor kapott parkolójegyet a bejárattal szemben lévő Jász utcai kijáraton történő távozás előtt a kijárat közelében bal oldalon elhelyezett fizető automatáknál félreállva lehet érvényesíteni. A kihajtás csak érvényesített jeggyel lehetséges.

Bejárat: Lehel utca 59. (mindkét irányból be lehet fordulni)

Kijárat: Jász utca felé (Kerekes utcába vagy a Jász utcán jobbra, mely egyirányú)

Áfás számla igény esetén a kijáratnál az őröknél lehet a parkolási díjat rendezni és számlát igényelni.

Egyszeri behajtási díj, ami egy óra parkolást tesz lehetővé: 500 Ft. Az első órát követően minden megkezdett fél óra: 250 Ft. A kórház területére behajtó és 10 percen belül távozó gépjárművek parkolási díja ingyenes, melyet nem a fizető automatánál, hanem a kijáratnál lévő, közvetlenül a sorompó mellett található vonalkódos leolvasóhoz érintve lehet érvényesíteni. A kórház területén nincs lehetőség napijegy vagy bérlet vásárlására. Hosszabb ideig tartó parkolás esetén javasoljuk a környező utcákban kedvezőbb díjjal igénybe vehető közterületi parkolást, vagy a környéken található fizető parkolókat igénybe venni.

Parkolási díjak a környező utcákban

Munkanapokon 300Ft/óra díjszabással lehet parkolni. A zóna száma 0135. A fizetős időszak 8:30-18:00-ig tart. A parkolás nem a Róbert Károly Magánkórház Zrt. szolgáltatása, a leírt információk mindenkori helyességéért, az árak és feltételek esetleges változásáért nem tudunk felelősséget vállalni.