A TritonLife Róbert Magánkórház

TritonLife Róbert Magánkórház

Miért?

Jelenleg az ország egyetlen olyan magánkórháza vagyunk, ahol valóban 24 órás, állandó szülészeti-nőgyógyászati, intenzív terápiás és neonatológiai (újszülött ellátó szakorvosi) orvosi ügyeleti team van jelen, gondoskodva az Önök és gyermekeik biztonságáról úgy, hogy még ún. szuperes rendszerben a benti ügyeletesek mellett telefonon behívható, volt osztályvezető főorvosi gyakorlattal rendelkező csapat is készenlétben áll az Önök és kisbabáik érdekében.

Jelenleg mi vagyunk az egyetlen olyan magánkórház Magyarországon, mely államilag akkreditált szakorvosképző oktatókórház mind szülészet-nőgyógyászat-asszisztált reprodukció, mind aneszteziológia és intenzív terápia szakterületeken. Számos osztályvezető főorvosi, egyetemi múlttal rendelkező és tudományos minősítéssel rendelkező főorvosunk van. Újszülött osztályunkat Kocsis István tanár úr, a Semmelweis Egyetem docense vezeti, Siklós Pál főorvos úr az István Kórház szülészetét vezette hosszú ideig, Rucz Árpád főorvos úr Békéscsabán, Lőkös Béla főorvos úr Miskolcon vezetett osztályt, Vasvári Barbara főorvos asszony, orvosigazgatónk az egyik legtapasztaltabb intenzív terápiában járatos szakorvos az országban, Schuller János főorvos úr három szakvizsgával rendelkezik és tíz éve a Magyar Infektológiai és Klinikai Mikrobiológiai Társaság Vezetőségének tagja. Mellettük még számos hasonló kaliberű dolgozónk van, akik minőségi szakmai tapasztalattal és hozzáértéssel rendelkeznek.

A családi kórház

Az Ön családjáé is, amelynek értékrendjében az egészség, az öngondoskodás, a felelősségvállalás és a tudatosság nem csak üres fogalmak, hanem a boldogulás kulcsszavai. A családé, amely képes és hajlandó erőforrásait ezekért az értékekért mozgósítani.

Ügyfeleink mintegy 40%-a visszatérő beteg, családtagjai kezelését is ránk bízza. A családra partnerként tekintünk, mivel tapasztalataink szerint a család jelenléte a gyógyítás folyamatát hatékonyabbá teszi. Látogatási rendszerünk a családtagok időrendjéhez igazodik, szülőszobánk és osztályaink pedig magától értetődőnek tartják a családtagok jelenlétét. Családi csomagjaink árképzésének és kedvezményeinek célja a családi költségvetés támogatása.

Eredményünk a hatékonyság

és az elégedettség.

Kórházunk hitelét eredményeink adják. Az alapítás óta eltelt években folyamatosan fejlődünk. Új részlegekkel, technológiai beruházásokkal, új munkatársak alkalmazásával szolgáljuk az Ön igényeit és elvárásait. Eredményeinket az Ön gyógyulásának hatékonyságával, valamint elégedettsége nyomon követésével mérjük.

„Meg voltam elégedve a klinika szolgáltatásával. Kiemelkedően pozitív volt a személyzet kedvessége, odafigyelése, pedig teltházas volt az osztály, mégis mindenkire odafigyeltek! Jó volt tapasztalni, hogy a kismamák szükségleteire is maximálisan odafigyeltek, nem csak a babákéra! Másik pozitívum a higiénia és a tisztaság, a kulturált környezet. Az ételek minősége, szervírozása is megfelelő volt.

Mivel ez volt a harmadik szülésem, volt alkalmam megtapasztalni más kórházakat is. Ez volt az első olyan intézmény, ahonnan nem akartam pánikszerűen hazamenekülni, ahol nem kaptam a szülés után sírógörcsöt, ehhez biztos, hogy hozzájárult az intézmény nyugalma, a kiegyensúlyozott légkör” – egy páciensünk visszajelzése

Hozzáférhetőség

Várólista helyett kezelés. Kórházunkra nem vonatkoznak a teljesítmény volumen korlát szabályai, ezért Önnek nem kell heteket, hónapokat várakozni egészsége visszanyeréséhez. Magánkórházunk mentes a zsúfoltságtól, a vizsgálatokat bejelentkezés alapján végezzük.

Az idő pénz. Aki időt nyer, életet nyer – alapigazságok értelmet nyernek olyankor, amikor magánklinikánkon a műtétre várakozás hónapjai napokra rövidülnek, amikor az endoszkópos műtétet követő napokban a páciens fájdalom nélkül tér haza.

Amikor a család költségvetését és a karrier útját nem töri derékba a többhetes betegállomány, amikor néhány nap alatt páciensünk az emlékét is elfelejti kellemetlen betegségének

Szakértelem és technológia

A 21. század orvoslásának kulcsa a magasan kvalifikált orvos és szakdolgozó, naprakész tudás a legkorszerűbb módszerekről, valamint a rohamosan fejlődő technológia alkalmazása a mindennapi gyógyításban. Ez a hármas egység klinikánk fő vonzereje. Orvosaink, ápolónőink, szülésznőink szakmailag jól képzettek, egy-egy terület specialistái, emberileg pedig betegközpontú, pácienseikért elkötelezett szakemberek.

Endoszkópia, laparoszkópia, hiszteroszkópia, embriológus, Tot műtét, Longo műtét… ijesztőnek hangzó orvosi szavak, amelyek valójában hatékony és korszerű orvoslásunk varázsszavai – magasan kvalifikált szakembereink birtokában vannak mindannak a tudásnak és technikának, amivel ma az orvosilag elérhető maximumot nyújtani lehet az Ön gyógyulása érdekében.

Személyesség

Orvosaink futószalag helyett teljes figyelmükkel pácienseikre fókuszálnak, megértik tüneteik jelentését, és a betegség valódi okát kezelik. Személyzetünk a család odafigyelésével és törődésével ápolja. Érdekünk, hogy a hozzánk forduló gyorsan és teljesen gyógyuljon, és elégedett legyen velünk, hisz pácienseink elégedettségéből élünk.

Hippokratesz útmutatását követjük, mely szerint nem a betegséget, hanem a beteget kell gyógyítani. Ön számunkra nem egy lelet, vagy egy regisztrált dokumentáció, hanem arc és személyiség. Tisztában vagyunk azzal, hogy mekkora bizalom kell ahhoz, hogy Ön orvosainkra, kórházunkra bízza magát vagy családtagját. Az Ön bizalma a mi legfőbb tőkénk. Élünk vele és tovább gyarapítjuk.

 

 

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Tritonlife BLOG

Tovább a blogra
Visszahívást kérek