TritonLife szülészet nyílt nap 2023.09.30. szombat

Tavaszi nyíltnapunk összefoglalója

 

Szülészeti nyílt napunkon betekintést nyerhetnek intézményünk falai közé azzal a célla, hogy megismerjék mindennapi tevékenységeinket, alapelveinket, működési protokolljainkat és segítsen a döntésben, ha még bizonytalan, hol szeretné világra hozni gyermekét.

A nyílt napon számos olyan szakemberrel találkozhat, akik a mindennapokban biztosítják osztályunk magas szakmai minőségét. Van lehetőség beszélgetni, kérdezni, tájékozódni, hiszen a várandósság és szülés körüli időszakban rengeteg olyan kérdés merül fel a hölgyekben, amelyre jó, ha szakembertől kap választ.

A TritonLife Róbert Magánkórház az egyetlen olyan szülészet az országban, ahol nem pusztán állandó szülészeti-nőgyógyászati, neonatológiai és aneszteziológia ellátás van, de PIC II. koraszülött intenzív ellátás is létezik már. Ez azt jelenti, hogy a csecsemőellátás biztonsága és komfortja egyszerre adott olyan esetekben is, amikor egy baba a tervezettnél korábban, esetleg komplikációkkal jön világra – szakemberek szerint ez ma minden tizedik szülésnél fennáll. Koraszülöttség esetén vagy komolyabb megbetegedésnél sem kell elválasztani az édesanyákat gyermeküktől. Nem szállítják át őket más kórházba, hanem – a családbarát ellátás elveinek megfelelően – a koraszülött intenzív osztályon kialakított anya-gyermek szobákba kerülhetnek.

Nyílt napunkon való részvétel regisztrációhoz kötött, kérjük, az alábbi gombra kattintva töltse ki regisztrációs adatlapunkat.

(Kérjük, egy jelentkező csak egyszer és egy email címmel regisztráljon. A kísérőknek nem kell külön regisztrálni, csak jelölni a megfelelő helyen a kísérő érkezését.)

Jelentkezési határidő: 2023.09.25. 17:00 óra

A nyílt napon a regisztrálók a meghatározott idősávban tudnak ellátogatni intézményünkbe, 2 órás időintervallum áll a látogatók rendelkezésére, hogy megtekintsék helyszíneinket. Az idősávok végleges beosztása a regisztráció lezárását követően történik, amelyről 2023.09.26-án küldünk tájékoztatást a megadott email címre. 

Időintervallumok:

9:30-11:30

12:00-14:00

14:30-16:30

 

Az alábbi témákról lesz szó nyílt napunkon

  • TritonLife Róbert Magánkórház szülészeti tevékenységének bemutatása
  • A szülésznői tevékenység bemutatása, hogyan támogatjuk az anyákat a vajúdás, szülés és aranyóra során
  • Alternatív szüléspozíciók, vízben szülés, aranyóra
  • A császármetszés, szülési érzéstelenítési lehetőségek
  • Koraszülött és intenzív ellátás, gyermekágyas időszak, hazaengedés
  • A szoptatás támogatása a kórházban
  • Az édesanyák lelki egészségének megőrzése a benntartózkodás alatt
  • A csecsemők pszichomotoros fejlődésének támogatása
  • Felkészülés a szülésre, hogyan segíthet a gyógytornász, gyógytorna a gyermekágyas időszakban
  • Szülési-várandósgondozási-csecsemőgondozási csomagajánlatok, a szerződés menete, technikai információk