"ÚJRA FÁJDALOM NÉLKÜL ÉLEK..." - LEVÉL DR. FÜLÖP ISTVÁNNAK

Kedves Doktor Úr! 

Májusban írtam Önnek utoljára, akkor családtervezési szándék miatt 2015. március 1-jén abbahagytam a Visanne szedését, megvártam az első menstruációt, ahogy Fülöp doktor javasolta (ami március 24-én volt) és onnantól kezdve nem védekeztünk. Sajnos mégsem estem teherbe és menstruáltam is kétszer. A ciklusom normális, 28 napos volt. A vérzés nem volt túl erős viszont nagy fájdalommal járt. Kicsit aggódtam nehogy ismét kialakuljon az endometriózis, ezért írtam egy levelet a Doktor úrnak, hogy mi a teendő ebben a helyzetben.

Miután letettem a gyógyszert 3 hónap múlva pozitív lett a terhességi tesztem. Nem hittem a szememnek, ez maga volt a csoda, most vagyok 30 hetes kismama és a boldogságom leírhatatlan.

Ezzel a pár sorral szeretnék köszönetet mondani mindazért amit értem tett.Tudom, hogy ha 2013 novemberében én nem keresem Önt fel akkor még most is orvosról orvosra járkálnék itt Győrben, és nem is lennék áldott állapotban az szinte biztos.

Miután 2013 decemberében megműtött teljes fordulatot vett az életem, azóta újra fájdalom nélkül élek és ma amikor krisztusi korba léptem, így 33 évesen egy kisfiút hordok a szívem alatt, ez pedig maga a csoda.

Egyszóval...KÖSZÖNÖM!!!

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Tritonlife BLOG

Tovább a blogra
Visszahívást kérek