...Ekine Doktor Urat mindenkinek tiszta szívemből csak ajánlani tudom!

Kedves Róbert Károly Kórház!

Három hete születetett meg Önöknél kisfiúnk.

A várandóság alatt Dr. Kovács Zoltán doktor úrhoz jártunk. Szülésznőnknek pedig Vass Gabriellát választottuk, aki már a várandósság során segített minket. Kisfiúnkat természetes úton szerettük volna, lehetőség szerint háborítatlan körülmények között világra hozni. Dúlaként Tokodi Veronika kísért minket ezen az úton. Ezért is választottuk az intézményüket. Kovács Doktor úr szabadsága alatt Dr. Ekine Atombosoba Adokiye kezei közé kerültünk. A doktor úr nagyon kedves volt velünk az első perctől kezdve. Ha lehet ilyet mondani, a legjobb kezek közé kerültünk. Az első perctől kezdve mindenről kikérdezte a mi véleményünket is és mindent részletesen átbeszéltük, a döntéseket velünk együtt hozta meg. A kiírt dátum előtti találkozónkon észrevette, hogy kevesebb a magzatvíz, így további vizsgálatot kért, és végül a szülés megindítása mellett döntöttünk. Sajnos a szülés nem indult meg, a baba szívhangja pedig leesett, amit sikerült normalizálni, de nem maradt más lehetőség mindkettőnk egészsége érdekében mentünk a műtőbe. Végül egy egészséges kisfiú születhetett meg aznap Önöknél, ezért pedig nagyon hálásak vagyunk a Doktor úrnak.

Felfigyelt a problémára, odafigyelt ránk, mégis lehetőséget próbált adni, arra, hogy a terveink szerint hozhassuk világra kisbabánkat, viszont amikor ez már nem vált biztonságossá, akkor ott állt mellettünk és világra segítette kisfiúnkat. A kórházi tartózkodásunk alatt többször meglátogatott minket, és átbeszéltük mi is történt akkor a szülőszobán, ami nagyon sokat jelentett számunkra, sokat segített a dolog elfogadásában. Ekine Doktor urat mindenkinek tiszta szívemből csak ajánlani tudom. Nagyon kedves, törődő, és támogató.

A kórházi tartózkodás alatt mindenki nagyon kedves volt. Köszönet az összes nővérnek, szülésznőnek és csecsemősnek, akik segítettek minket a bentlétünk alatt. A csecsemősökre mindig számíthattunk, mikor már nem tudtuk, hogy is nyugtassuk meg kisbabánkat. Sok technikát tanultunk, amit a mai napig alkalmazunk otthonunkban is. Lehetőséget adtak arra, hogy abban a 3 napban úgy válhattunk igazi családdá, hogy mindig volt akitől kérhettünk segítséget, mégis önmagunkban lehettünk, ha erre nem volt szükség. Sok segítséget és türelmet kaptunk az ott dolgozóktól amiért nagyon hálásak vagyunk.

Köszönetképpen küldenék egy képet kisfiúnkról. A jövőben, ha kistestvér érkezik, szeretnénk ha ő is beállhatna majd a Róbert Gidák soraiba.

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Tritonlife BLOG

Tovább a blogra
Visszahívást kérek