2017. 08. 24.

A KÚSZÓ-KOMMANDÓZÓ BABA

Kedves Róbert Kórház!

Kislányunk, Emma fél éves lett, és a mellékelt képpel szeretnénk köszönetet mondani a szülés kapcsán.

A terhességem előtt már nagyon sok orvosban csalódtam mind emberileg mind szakmailag. Aztán rátaláltam a Róbert Kórházra, ahová belépve végre biztonságban éreztem magam. Amikor a terhességem elején rövid idő alatt több közeli családtagomat is elveszítettük, így már nem volt kérdés, hogy hol fogok szülni. Ebben a családom is nagyon támogatott.

Augusztus 8-án úgy döntött a lányunk, hogy ideje megismerkednie velünk és a világgal. Előző este megbeszéltük vele, hogy reggelig még hagyjon minket aludni, de fél óra múlva jelezte, hogy ő ezt nem így gondolja. Végül másnap 16.13-kor foghattuk a kezünkbe a mi "kis" 4 kilós babánkat. A szülés során nagyon jó kezekben voltam. Szeretném kiemelni Hammel-Páll Szidónia kedvességét, mindig mosolygós szemeit, aki rengeteg erőt adott nekem illetve Czemmel Franciskát, aki a szülés vége felé szintén segített, és kedvesen, de határozottan próbált irányítani. A pár nap alatt, amit az osztályon töltöttünk, mindenki nagyon segítőkész volt velünk.

Szinte közhely, de igaz: Emmával lett az életünk teljes. Sokat mosolyog, keveset alszik, és igazi izgő-mozgó, kúszó-kommandózó baba, akit minden érdekel (például a kábelek, papucsok, a babatársaság, torna, babaúszás,és persze anya étele :) ).

Ha lesz kistestvére, nem kérdés, hogy hol szeretnék szülni :)

Köszönettel:

Dia, Emma, Tamás :)