2018. 11. 10.

“A legjobb kezekben”

A legjobb kezekben

2017. decemberében találkoztunk először Siklós Doktor Úrral, amikor bizonyossá vált, hogy megfogant a várva-várt kislányunk. Az első ultrahangfelvétel a valaha volt legszebb karácsonyi ajándék volt számunkra. Izgatott első babás szülők voltunk, rengeteg kérdésünk merült fel a terhesgondozás során, Siklós Doktor Úr pedig szakszerűen tájékoztatott mindenről. A terhesség során felmerültek apróbb komplikációk, amik próbára tették a pozitív hozzáállásunkat (toxémia gyanú, terhességi cukorbetegség, vesetágulat a babánál), de minden egyes rossz lelet után a Doktor Úr maximálisan rendelkezésünkre állt és megnyugtatott. A várandós viziteket kellő humorral fűszerezte, öröm volt hozzá járni.

A szülés közeledtével egyre gyakrabban találkoztunk, míg el nem érkezett a kiírt időpont hete. A kislányunk úgy döntött, hogy 2 nappal korábban érkezik egy fülledt nyári péntek este. Mire beértünk a kórházba, már a tolófájások jöttek, így felgyorsultak az események. A Doktor Úr negyed óra alatt beért annak ellenére, hogy a péntek esti programja egy színházi előadás lett volna a feleségével. A szülés természetes úton, érzéstelenítés nélkül zajlott. A tolófájások hihetetlenül fájdalmasak voltak, de Siklós Doktor Úr profizmusa és a férjem jelenléte megnyugtatott. Tudtam, hogy jó kezekben vagyunk és nem lesz semmi bajunk. Szerencsére így is lett, 2,5 órával a kórházba érkezésünk után már a kezünkben tarthattuk a csodaszép kislányunkat! ?  

A szülést követő aranyóra fantasztikus volt, a kis családunk első közös pillanatait sosem felejtem el. A kórházban töltött napok pedig olyanok voltak, mintha otthon lennénk, azzal a különbséggel, hogy a szakszerű segítség egy karnyújtásnyira volt 0-24 órában.

Köszönjük a csodás szülésélményt Siklós Doktor Úrnak és a kórházi ellátást az összes minket kezelő orvosnak, nővérnek!

A második babánk is Róbert gida lesz és bízunk benne, hogy Siklós Doktor Úr fogja világra segíteni!?