2018. 05. 23.

A SIKER TITKA: A KOMPLEX SZEMLÉLETMÓD

Kedves Doktornő, kedves leendő kismamák!

Hosszú, de kitartó utat követően jutottunk el a Doktornőhöz a Róbert Kórházba. Előzőleg két másik intézetben voltunk, 6 inszemináció és 7 sikertelen IVF-en voltunk túl, amelyek során sajnos egyetlen alkalommal sem jutottunk el a pozitív tesztig. Fokozott NK volt az egyetlen kimutatható ok, de ennek kezelése ellenére sem akart jönni a Csoda, de kis pihenő alatt arra jutottunk, hogy 8 év küzdelem után is adunk még magunknak egy esélyt.


Skriba Doktornő már az első találkozáskor nagyon kedves, alapos és bizalomkeltő volt, azt éreztem, hogy ő tud nekem segíteni. Alaposan átnézte a leleteimet, amit már én is kívülről fújtam és csak pár ismételt vizsgálatot kért, mivel már minden szükséges vizsgálatot korábban megcsináltattam. Előzőleg a rohanás, futószalag, oda nem figyelés és közöny fogadott mindenhol és ami a legrosszabb, hogy sehol nem voltak hajlandóak komplexen vizsgálni a problémát és orvosról-orvosra jártam, mert 1 végezte a lombikot, de ő nem hitt az immunológiában, egy másik doki a fokozott NK-ra smoflipidet és medrolt/prednisolont javasolt, de az összehangolás nálam volt.

Most már tudom, hogy ezt így nem szabad, fontos, hogy legyen meg a KOMPLEXITÁS és az összehangolt folyamat, egy kézben, egy orvosnál. Ezt találtam meg a Doktornőnél! Az első punkciót követő beültetésből egy embrió meg is tapadt. Szinte el sem hittem, végre velem is megtörtént 8 év után a csoda!


Ma kaptam meg az elbocsátót a kórházból. Utolsó uh-on már pulzált a kis picink szíve!
Nem hiszek a csillagok állásában, sem a spirituális dolgokban. Hiszem, hogy nálam a Doktornő szakértelme, odafigyelése, komplex gondolkodása, kollégái munkája hozta meg a pozitív eredményt. Még egyszer hálásan köszönjük a Doktornőnek a segítséget és kívánjuk, hogy nagyon sok sikert éljen át a világ legcsodálatosabb szakmájában!
Továbbá köszönetet mondok a Róbert kórház meddőségi dolgozóinak, kiváltképpen a biológus hölgyeknek, akik bár kicsit a háttérben vannak, de az ő munkájuk nélkülözhetetlen volt a boldogságunk elérésében. További sok sikereket kívánunk!