AMI KÉSIK, NEM MÚLIK - KÖSZÖNET!

Tisztelt Vezetőség!

Ezt a levelet már 2012-ben meg kellett volna írnom Önöknek, de ami késik, nem múlik. Szeretnék kronológiai sorrendben először is köszönetet mondani Willner Doktor úrnak és teamjének a hétfői (2015.10.05.) epekőműtétem kapcsán. Professzionalizmusuk, magabiztosságuk mindvégig hihetetlen biztonságot nyújtott egy nem sokat műtött, ellenben annál izgulósabb beteg számára.

Akiknek még hálával és elismeréssel tartozom, az ápolók. Külön köszönet Nyári Andreának, aki 2012-es szülésem folyamán is ott volt végig mellettem és támogatott türelemmel, szeretettel, szaktudása pedig mindvégig biztosíték volt számomra. Dénes Katalinnak is köszönettel tartozom, aki 3,5 év távlatából is ismerősként üdvözölt és szintén segített a lábadozás folyamán. Halász Szilviának is köszönöm azt a kedvességet és magabiztosságot, amivel a felvételem percétől a zárójelentésem kiadásáig mellettem volt.

Végül és nem utolsó sorban köszönettel tartozom Nega Doktornőnek, aki 2012-ben hozzá segített a világ legszebb anyáknapi ajándékához, Dani kisfiamhoz. Gondoskodása vitathatatlan, mivel hétfői műtétem előtt megnézte, hogyan vagyok.

Tiszta szívből kívánom, hogy professzionális szakembereiket, családias jellegüket és humorukat soha ne veszítsék el, mert ez az, ami Önöket megkülönbözteti.

Nagyon köszönök mindent!

 

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Tritonlife BLOG

Tovább a blogra
Visszahívást kérek