2017. 08. 24.

"AZ ÚT UTOLSÓ LÉPÉSEIN IS FOGTÁK A KEZÜNKET." - KÖSZÖNET!

Kedved Róbert Károly Kórházi Csapat!

Kérem levelemet továbbítsák annak a kedves csapatnak, akik hozzásegítettek minket a csodához, November 30-án megszületett kislányunk, Dóra hosszas kezelés, majd lombik eljárás után.

Hatalmas köszönettel és hálával tartozunk Dr. Fülöp Istvánnak, aki a sok év alatt mindig biztatott bennünket és a legnagyobb türelemmel és szaktudással állt mellettünk a nehéz időkben is. Az ő kedvessége és szaktudása nélkül most nem tartanánk itt. Ugyanígy hatalmas köszönet és elismerés Szigetvári Zsuzsának és az egész nővér csapatnak, akik egy egy mosollyal kedves szóval mindig bátorítottak minket az út során. Illetve nem utolsó sorban az embriológus kolléganőknek is nagy ölelés hogy az út utolsó lépésein is fogták a kezünket.

Csatolva küldök néhány képet, magunkról az utolsó boldog hónapokban kettesben, és ami a legfontosabb Dórikáról, aki a képen másfél hetes egészséges kisbaba.

November 30-án született 3310gr-al és 50 cm-el.

Hatalmas köszönet az egész csapatnak, és reméljük hamarosan újra belefoghatunk Önökkel egy újabb kalandba, hogy Dorkának adhassunk egy szép kistestvért is!