CSAK CSODÁLKOZTAM, HOGY VAN ILYEN MA MAGYARORSZÁGON?

Tisztelt Szülészeti Dolgozók!

 2016.03.24-én 2:12 kor önöknél született meg Szenczi Szaffi.

Egészen sokáig gondolkoztam, hogy melyik kórházat válasszam gyermekem születéséhez. Bárhová mentem, sehol nem éreztem, hogy igen, ez az a hely. Egészen a 35. hétig húztam az időt, gondolván, majd csak megvilágosodik a fejemben valami és eldöntöm végre, hogy hova menjek.

Bejelentkeztem Nega Doktornőhöz. Olyan szeretettel, kedvességgel fogadott, hogy azonnal eldőlt számomra, hogy ha elvállal, nála fog megszületni a babám. Minden kérdésemre válaszolt, nem sajnálta rám az idejét, energiáját. 

 Aztán eljött a nagy nap! Persze mikor, ha nem este?!! Édesanyám betelefonált, hogy indulunk Dunaújvárosból. Mire beértünk minden készen várt. A szülésznő jött elém, Kecskés Ildikó. Mosolyogva, kedvesen fogadott, pontosan tudta, mikor érkezek, ki vagyok, mi vagyok, pedig csak egyszer találkoztunk egy ctg vizsgálaton. Olyan nyugalom áradt belőle, hogy minden félelmem elmúlt. Igaz, hogy második gyermekem ,de már a várandósság sem volt egyforma. Végig ott volt mellettem,minden zavaros kérdésre válaszolt, minden kérésem parancs volt számára, nem tudtam olyat kérni, amit ne teljesített volna, még ha tudta is hogy képtelenség.

 Az aneszteziológos Doktornő nevére nem emlékszem sajnos,  de neki is örök hálával tartozok. Úgy gondoltam megkapom az epit és elmegy, de nem , végig ott volt, mosolygott, segített.

 Mindenki az éjszaka közepén engem ugált körbe, senki nem volt fáradt, nyűgös, csak az érdekelte őket, hogy nekem jó legyen. Legalábbis én így éreztem!

 Nega Doktornő is ott volt velem, folyamatosan tájékoztatott, hogy mi fog történni velem. Pillanatok alatt megszületett a kisbabám!

 Az osztályon a nővérek nagyon figyelmesek voltak. Vigyáztak rám! Vigyáztak Szaffira!

 A gyermekorvos mindent részletesen elmagyarázott, mit, miért, hogyan!

Mielőtt haza jöttünk volna, Nega Doktornő és Kecskés Ildikó is elbúcsúzott tőlünk. Úgy meghatódtam, hogy kicsordult a könny a szememből. Csak csodálkoztam, hogy van ilyen ma Magyarországon? Most is kiráz a hideg, ha visszagondolok arra a pár napra!

 Szeretném nagyon megköszönni mindekinek, hogy ott lehettem egy ilyen szuper emberbarát Klinikán, még ha kicsit későn is sikerült eldöntenem, hogy hol szüljek.

Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!!!

 

Üdvözlettel egy boldog és elégedett anyuka

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Tritonlife BLOG

Tovább a blogra
Visszahívást kérek