2017. 10. 16.

CSAPATOT ÉPÍT A ROBI! - TÖRÖKMEZŐ

Néha nekünk is ki kell kapcsolódni!

Tökéletesebb időjárásunk nem is lehetett volna a hétvégi csapatépítő kiránduláshoz! Gyönyörűen sütött a nap, az erdők sárgába és pirosba burkolóztak már. Hát mi lehetne ennél szebb?

Idén ősszel a Törökmezei Turistaházat választottuk helyszínül. Innen többféle távú és nehézségű túrára indulhat az ember. A mi csapatunk sem tudott egyöntetűen dönteni, így több kisebb csapatokra oszlottunk. "Miféle csapatépítő az ilyen?" - kérdezheti az ember. Érdekes, de kényelmes! Így mindenki olyan túrára indulhatott, ami az igényeinek megfelelő volt. A gyorstalpalók mehettek gyorsan, akik szeretik lassan sétálva élvezni a természetet, azok úgy mehettek, akik csak rövid távra hajlandóak indulni, csak a közelben bóklásztak, akik inkább állatokat simogattak, azok a szálláshelyen maradtak. Így mindenki elégedetten vehetett részt a számára megfelelő tevékenységben!

Aztán eljött az este, amikor mindenki visszatért a hosszabb vagy a rövidebb túrájáról. A több kis csapat itt újra egy nagy egésszé olvadt össze és kezdetét vette a vacsora, majd az esti mulatozás!

De szavak helyett inkább beszéljenek a fotók: