CSODÁK IGENIS VANNAK, CSAK JÓ HELYEN KELL ŐKET KERESNI :)

Elza a bizonyíték arra, hogy semmi sem lehetetlen és hogy csodák igenis vannak, csak jó helyen kell őket keresni :) Major Ágnes a kórházlátogatás háziasszonya és a kórház eset managere, azaz a leendő szülők „útitársa” beszélgetett Elza édesanyjával a hosszas tortúrájukról.

A szülők 8 éven keresztül próbálkoztak a gyermekáldással, azonban minden igyekvésük sikertelennek bizonyult, így elhatározták, hogy felkeresik kórházunkat és Fülöp doktort. 2014 októberében egy méhtükrözés során derült ki, hogy Elza anyukájának miómája van, amit Dr. Rucz Árpád megoperált, majd visszaküldte a párt Dr. Fülöp Istvánhoz. A doktor úr leszívta az érett petesejtet, amit lefagyasztottak és december 6-án megtermékenyítve beültettek az akkor még „leendő” anyukának. A csoda azonban ekkor még váratott magára, így április 9-én újabb megtermékenyített petesejt került beültetésre.

  1. december, megszületett a kis Elza. A szülők pedig azóta sem győzik dicsérni Dr. Fülöp István kezeit és az egész kórházi személyzetet. A legnagyobb ajándékot kapták az ünnepekre, amit csak kapni lehet.

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Tritonlife BLOG

Tovább a blogra
Visszahívást kérek