"Csodálatos természetes szülésem volt..."

Tisztelt Róbert Károly Kórház!

Mint sok más kismama, anyagi okok miatt én is rengeteget dilemmáztam, hogy belevágjunk-e a magánkórházi szülésbe. Végül Önök mellett döntöttünk, és 2018. július 23-án megszületett a kisfiam. 

Csodálatos természetes szülésem volt. A fogadott orvosom Nega doktornő volt, aki határozott stílusával átsegített a nehéz pillanatokon. Spiesz Anna szülésznő pedig minden tőle telhetőt megtett, hogy átélhessük a természetes szülés csodáját. Mind lelkileg, mind különféle praktikákkal felbecsülhetetlen támogatást nyújtott. 

A szülés utáni napokról csak ódákat tudok zengeni. Az infrasturktúrával teljesen elégedettek voltunk, a családi szoba remek, az ételek is finomak és bőségesek, a személyzet segítőkész és kedves. De ami ennél is sokkal fontosabb, hogy ebben a pár napban 'békén voltunk hagyva'. Igazából úgy éreztük magunkat mintha otthon lennénk, csak a folyosó végére bármikor kifuthattunk szakszerű segítségért - legyen szó szoptatásról, pelenkázásról, vagy bármilyen apró kérésről. Egy olyan támogató légkörben töltöttük ezt a három napot, ami azt sugallta hogy képesek vagyunk önállóan ellátni a kisbabánkat, és ennek köszönhetően magabiztosan jöttünk haza a kórházból. Napjaink azóta is remekül, stresszmentesen telnek. 

Az, hogy Önöknél születhetett a fiunk, minden egyes forintot megért. Igazán sajnálom, hogy a mai Magyarországon a nők többsége nem jut ilyen színvonalú szolgáltatáshoz. Mindenesetre én már tudom, hogy mindenkinek azt fogom ajánlani: ha megteheti, ezen ne spóroljon. 

További sok sikert kívánva munkájukhoz!

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Tritonlife BLOG

Tovább a blogra
Visszahívást kérek