2017. 08. 30.

EGÉSZEN MEGHATÓ VOLT A TÖRŐDÉSÜK - KÖSZÖNET

Hadd köszönjük meg ezúton intézményük dolgozóinak a munkáját, aminek köszönhetően egy csodálatos élménnyel és egy egészséges kisbabával lettünk gazdagabbak.

Juli november 7-én, szombaton gondolta úgy, hogy elindul kifelé - mi este hétkor érkeztünk a kórházba, ahol már a biztonsági őrök is kedvesen, barátságosan fogadtak minket.

A szülőszobában hárman segítették Juli világra jövetelét, Dr Dékány Ágnes, Hasilló Annamária szülésznő és Kovács Judit szüléssegítő. Rengeteget számított, hogy a szülőszobában Kata szabadon mozoghatott, úgy váltott helyzeteket, ahogy a leghatékonyabbnak érezte. A stáb segítségének köszönhetően a szülés négy óra alatt, gond nélkül lezajlott - végig megnyugtató, barátságos, professzionális módon. Egészen megható volt a törődésük.

Később befeküdtünk a családi szobánkba. A csecsemős nővérek és az orvosok barátságosak, diszkrétek és profik voltak - gyakorlatlan szülők vagyunk, mégsem azt éreztük, hogy ki lennénk oktatva, sokkan inkább megnyugtató volt a személyzet hozzáállása és tudása.

A mi ellátásunkra sem lehet egy szavunk sem, az ételek is messze a kórházi szint fölött voltak, egyedül talán a csöpögő mélyhűtőjű hűtőszekrény volt, amin egy gyors szerelés segíthetne.

Mindent egybevetve úgy érezzük, hogy felkészült szakemberek segítsége mellett, szuper körülmények közt jött világra a gyerekünk, és ez rengeteget segített abban, hogy nyugodtan vágjunk neki ennek a kalandnak.