2017. 08. 29.

HÁZ A SEMMI KÖZEPÉN, AVAGY „ROBI” CSAPAT ÉPÍTÉSE 2016-BAN

Először is, ha jót akarsz, bérelj ki egy nagy házat a semmi kellős közepén! Internet, térerő, kábel tv, központi fűtés nincs, van ellenben fejsze és fahasáb, hideg szél és tűzrakó hely, de legfőképpen itt van veled sok-sok kedves munkatársad!

Most jelöld ki a főszakácsot, ő a bográcsban elkészíti majd a vacsorát! A főszakács lehetőleg Magyarország egyik legismertebb sebész professzora legyen, ez biztos garancia arra, hogy a kirándulás elégedett lakomázásban végződik.

Túra gyanánt kelj útra a csapattal késő délután a sötét erdő mélyére, kerülj el minden kitaposott utat, zseblámpát eszedbe ne jusson magaddal vinni, és ha egy mód van rá, keress kihívásnak csúszós fatörzseket és sáros bozótot!

Már az érkezés sem egyszerű, néhány törzsgyökeres budapesti call centeres körbeautózza Veszprém megyét, hogy a szállásra találjon, de fordulhat is vissza, hogy a négykerék meghajtásúval kimentsék a járatlan úton sárba ragadt főorvos elegáns városi autóját… Aztán van a kép, amint az orvos- és az ápolási igazgató a kidőlt fa alatt kúszva próbál átkelni. A fatörzsön kicsivel később az ambulancia valamennyi asszisztense egymásba kapaszkodva csúszkál és egyensúlyoz, csecsemős főnővérünk megadja magát a gravitációnak és úgy dönt, hogy az elkövetkezendő hat hetet gipszbe kötött kézzel tölti… HR managerünk a rég kialudt tüzet nagy levegővel élesztgeti, de csak az arca lesz nyakig kormos a csapat nagy derültségére…

 

De túléltük. Visszajöttünk és úgy kezdünk bele a decemberbe, hogy tudjuk, számunkra köpenyen innen köpenyen túl nincsen lehetetlen! Vár titeket az év utolsó hónapjában és jövőre is a feltöltődött, erős Robi Csapat!