Hódi Pamela: Most lett teljes az életünk

Házasságkötés, babavárás, karantén és költözés: mozgalmas időszakot tudhat maga mögött Hódi Pamela, aki tavasszal adott életet második kislányának. Tóth Evolet Olivia 3 000 grammal és 52 cm-rel született a Róbert Magánkórházban.

Hódi Pamela novemberben jelentette be, hogy második gyermekét várja, és ez alkalommal is kislányt hord a szíve alatt. A nap, amikor megtudta, hogy várandós, egy igazi érzelmi hullámvasút volt, hiszen egyszerre lett pozitív a terhességi és a koronavírustesztje.

– Evolet tervezett baba volt, annyira, hogy amint kimondtuk Bencével, hogy szeretnénk közös gyermeket, ő már jelzett is, hogy érkezne. A kirobbanó örömöt egy pillanat alatt a kétségbeesés váltotta fel, hiszen akkor még nagyon keveset tudtunk a vírusról, különösen arról, hogy a várandós kismamákra milyen hatással lehet a betegség. A karantén miatt csak telefonon tudtunk tanácsot kérni, és igazán akkor nyugodtunk meg, amikor a nőgyógyászom is megvizsgálhatott, és biztosított róla, hogy minden rendben van a babával. Terhesgondozásra a Czeizel Intézetbe jártam, ott ajánlották, hogy keressem meg dr. Tekse Istvánt. Számomra nagyon sokat jelentett a nyitottsága, a rugalmassága, hogy bizalommal lehettünk iránta. Örülök, hogy ő és Kecskés Ildikó szülésznő segítette a világra a kislányunkat.

„Most egy kis időre elköszönök tőletek, mert elérkezett a napja annak, hogy átvegyük Istentől az ajándékunkat” – olvashattuk májusban Pamela közösségi oldalán a megható bejegyzést, amely arról tudósított, hogy elérkezett a nagy nap – nem sokkal később pedig már otthonról adott hírt a családról. Mint elmesélte, ez a babavárás teljesen más volt, mint az első, és nem csak a járvány okozta izgalmak miatt. Korábban hírből sem ismerte a tipikus tüneteket, most azonban az émelygés, a hányinger, a hátfájás megnehezítették a mindennapokat. Pamela már gyakorlott anyuka, de – mint mesélte – szívesen fogadta a jótanácsokat és a segítséget a kórházban, például a szoptatásra, a pelenkázásra, köldökápolásra vonatkozóan.

– Hálás vagyok az odaadó gondoskodásért, amit mindenki megkapott, függetlenül attól, hogy hány gyermekes anyuka, és milyen tapasztalatai vannak. Evolet egy pénteki napon született, de már vasárnap jöhetett értünk Bence, aki közben otthon tartotta a frontot, és persze a tejfakasztó bulit. Azt hiszem, egészen jól sikerülhetett, mert a pici szépen eszik, jól fejlődik, és az első hetekben szinte a hangját sem hallottuk. Az utóbbi napokban nyűgösebb kicsit, nehezebben alszik, sokat éjszakázunk, de bízom benne, hogy kialakul majd a napirendünk. Én egyébként nem ragaszkodom ehhez görcsösen. Általában 3 óránként eszik, de ha éppen nem jelez, nem ébresztem fel. A házimunkát örömmel végzem, de a takarításon és a főzésen kívül nem sok mindenre jut időm.

A fiatal modell, influenszer anyuka azt mondja, most a kisbabája egészsége, gyermekei jólléte és a családi harmónia a legfontosabb számára. Mindig sportos életet élt, figyelt az étkezésre, a szülés után hamar visszanyerte fizikai erejét és aktivitását. Szigorú diétára azonban nem gondol, csak a tudatos táplálkozásra. Szakács- és cukrásztudományát olykor a közösségi oldalán is megmutatja. Pamela elsőszülött kislánya, Natasa Zselyke is különleges keresztneveket kapott 7 évvel ezelőtt. A hetes szám pedig a kicsi nevének ihletője volt – meséli az édesanyja:

– Az Olivia név mindkettőnknek tetszett, de még hezitáltunk, amikor egy napon Bence előállt azzal, hogy megvan az ideális lánynév. Kíváncsi voltam, és majdnem elájultam, amikor kimondta az Evolet nevet. Nálam ez sok-sok éve igazi favorit volt, és most tökéletes választásnak bizonyult. A számmisztikában ugyanis a hetes társul hozzá, ami az egész családunk életében jelen van. Nati 7 éves múlt, az esküvőnk dátuma ez a szám, Bence mezén is a hetes szerepel, Evolet 7-én született, de, ami a legfontosabb: a Bibliában a teljességre utal, és mindannyian így érezzük: a picivel lett teljes az életünk.

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Tritonlife BLOG

Tovább a blogra
Visszahívást kérek