"Jelentem, hogy az én életemet és a családomét is megmentette"

 

Kedves Willner Főorvos Úr!
 
Szeretném még egyszer megköszönni Önnek, hogy a professzionális szakmai tudásával, felkészültségével és hozzáállásával a segítségemre sietett a szülésem során keletkezett sérüléseim helyreállításában. Külön szeretném megköszönni, hogy lehetőséget adott arra, hogy az operáció sztóma nélkül kerüljön végrehajtásra!
 
Egy - az interneten olvasott - korábbi interjújában Ön úgy fogalmazott, hogy amit csinál, az "nem életmentés". Jelentem, hogy az én életemet és a családomét is megmentette, amiért életem végéig jó szívvel és hálával fogok gondolni Önre!
 
Vinni fogom az Ön jó hírét minden alkalommal, amikor csak lehetőségem nyílik rá, hogy a hozzám hasonló problémákkal küzdőkhöz is eljuthasson! Ahogy szóban is elmondtam, a "történetemet" mindenképpen meg fogom osztani az interneten, lehetőségeim szerint minél nagyobb nyilvánosságot elérve. Így remélem, hogy minél több, hozzám hasonló sorsra jutott nőnek erőt és bátorítást adhatok, valamint a legfontosabb, hogy irányt mutathassak, hogy létezik Magyarországon olyan professzionális szakmai segítség, amely ezekben a reménytelennek hitt esetekben is képes megoldást nyújtani!
 

 

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Tritonlife BLOG

Tovább a blogra
Visszahívást kérek