2018. 07. 20.

KÖSZÖNET! :)

Igen Tisztelt Lőkös doktor úr és Róbert Károly Magánkórház szülészeti osztály dolgozói!

Péter fiunkat 2018.06.29-én segítették világra a Róbert Károly magánkórház szülészeti osztályán.

Ezúton szeretnénk megköszönni Doktor úrnak, hogy tanácsaival segített életünk egyik legjobb döntését meghozva a magánkórházat választani. 

Két nagyobb fiúnk születését Ön vezényelte le még Miskolcon. Az ott szerzett tapasztalat az Ön szakmai hozzáértését és szaktudását illetően olyan bizalmat épített bennünk Ön iránt, hogy egyértelműen Önt szerettünk volna harmadik fiunk születésének lebonyolító orvosaként.

Amikor kiderült, hogy Ön már egy pesti magánkórházban praxizál, egy kicsit elbizonytalanodtunk. Hezitáltunk a választást illetően: az Ön személyében biztosak voltunk, de tapasztalattal magánkórházról még nem rendelkeztünk. 

Bíztunk az Ön által adott információk alapján abban, hogy minden olyan szépen és flottul fog zajlani, ahogy azt Öntől hallottuk. 

Utólag azt kell mondanunk, hogy az elvárásainkat messze felülmúlta mind a magánkórház által nyújtott szolgáltatások minősége, mind a császármetszés műtéti folyamata. 

A kórházba érve kedvesség, türelem, nagyfokú segítőkészség és empátia fogadott bennünket.

A műtét olyan precizitással zajlott, hogy szülésen-részt-vevő apukaként még fel sem eszméltem, s már harmadik gyermekünket tartottam a karomban. A műtéten részt vevő orvosok és ápolók szakmai tudása számunkra megkérdőjelezhetetlen. Könnyen, komplikáció-mentesen és gyorsan ment minden.

A szülést követően mind a kismamáért felelős ápolók, mind a csecsemősök kedvességükkel, szakmai tanácsaikkal, segítőkészségükkel nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy nem egy megszokott nyomasztó kórházi miliőt kaptunk, hanem sokkal inkább egy jó hangulatú családi hétvégét.

Még egyszer köszönjük személy szerint Doktor úrnak a precíz munkát, a kismama és a baba érdekeit szem előtt tartó hozzáállást. 

Kérjük, hogy a kórház dolgozói felé közvetítse köszönetünket a sok-sok pozitív élményért, amivel ezt a számunkra oly fontos pillanatot felszabadultan és örömmel élhettük át.

Még egyszer köszönet Önnek és a Róbert Károly magánkórház dolgozóinak.

További munkájukhoz csak egyet kívánhatunk: a tapasztalt hozzáállás és segítőkészség fenntartását, ami szakmai tudásukkal kiegészülve biztosan elégedett páciensek hosszú sorát fogja eredményezni.

Tisztelettel és köszönettel!