KÖSZÖNET! :)

Köszönet Dr.Fülöp István Dr.Úrnak és a Róbert Károly magánkórház dolgozóinak!

Hová és kihez forduljunk endometriozissal???

Kisfiam 2007-ben császármetszéssel született a lakhelyemen lévő kórházban.
Születését követő 2. évben tapasztaltam a császár hegében az endometriozist,amit sajnos itt helyben első körben félrediagnosztizáltak.Miután a diagnózis egyértelművé vált,a legjobb szakemberrel szerettem volna kezeltetni,így esett a választásom Dr.Fülöp Istvánra.
Még lehetett gyógyszeres kezelést alkalmaztunk éves kontroll mellett.
Sok éven át ez elégnek bizonyult,szinte tünetmentesen éltem,csupán a menstruáció napjain a méretbeli növekedés jelezte számomra,hogy bizony jelen van és még a műtétre nem szánom rá magam jelen is lesz.
A műtét akkor vált esedékessé amikor már a mérete zavaróvá vált és külső bőrfelszín véraláfutással jelezte,hogy a műtétet már halogatni nem lehet.
Fülöp Dr.Úr nagyon rugalmas volt és figyelembe vette, hogy a műtétre mikor kerüljön sor és sokáig izgulni se kelljen így egy bő hét múlva már ki volt tűzve a műtét időpontja,amiért nagyon hálás voltam,mert előtte lenni nem egy kellemes dolog...
A kivizsgálás a műtétre való felkészítés nagyon szervezetten és gördülékenyen zajlott,minden információ tudatában vártam a "nagy napot"
A műtét napján a nővérek szakszerűen felkészítettek,nagyon kedvesek és segítőkészek voltak ami az adott helyzetben bizony nagyon jól esik a műtét előtt álló betegnek. A "bátorító" is a megfelelő időben érkezett,sok helyen ezt elfelejtik illetve nem a megfelelő időben szolgáltatják.
A műtét rendben zajlott és az ott töltött két éjszaka alatt minden segítséget,figyelmet megkaptam,sőt még az IR étkezésemnek megfelelő étkezésben is részesültem.
Fülöp Dr. maga ellenőrizte a sebet illetve távolította el a drain csövet és bocsájtott az otthonomban.
A műtét után nagyon gyorsan a vártnál sokkal előbb felépültem és álltam ismét munkába,jelenleg 4 héttel a műtét után már túl vagyok egy nyaraláson, hiszen a nagyon alapos mindenre kiterjedő kontroll megnyugtatott és ezt lehetővé tette.

Mindenkinek jó szívvel ajánlom aki még ilyen műtét előtt áll!

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Tritonlife BLOG

Tovább a blogra
Visszahívást kérek