2018. 02. 07.

KÖSZÖNET :)

Ezt a köszönőlevelet egy külföldi páciensünktől kaptuk, aki Magyarországig jött, hogy megkapja az igényeinek megfelelő ellátást. Úgy gondoljuk, talán sikerült is neki! :)

Köszönjük szépen a kedves szavakat!

"Jó tapasztalataim vannak a Róbert Kórházzal. A fő ok, amiért ezt a kórházat választottam az az, hogy évekkel ezelőtt jártam Willner Doktornál, és nagyon bízom abban, hogy fantasztikusan dolgozik és alaposan gondoskodik a pácienseiről, és mindehhez még egy kedves attitűd is társul. Nagyon köszönöm, hogy az operáció előtti időpontot sikerült akkorra időzíteni, amikor épp Budapesten voltam, így nem kellett még egy extra utazást beiktatnom. Azt vettem észre, hogy minden rendelőben barátságosak voltak a dolgozók és mosolyogtak, és bármennyire is beszélték az angolt, segítettek megérteni, hogy milyen beavatkozás szükséges.

A műtét napján nyugodt voltam és a szoba kényelmes volt. Ez éles ellentéte volt annak, amit más országban tapasztaltam, ahol meglehetősen rosszul kezeltek. Különbséget éreztem a Telki kórházban is – ott túl sok volt a stressz, és a kedvesség látszata alatt csak nagy biznisz volt. Ez ellentétes azzal az igazi gondoskodással, amit a Róbert Kórházban éreztem."

"Since you are on the board of the hospital I can share this with you to pass on: " I had  good experience at the Robert Korhaz.  The main reason that I chose your hospital is because I have gone to Dr. Willner for years and have great confidence in him to do an excellent job and provide thorough care, combined with a kind attitude.  I was so thankful that the pre-op appointments were fit in while I was in Budapest without having to make an extra trip.  I noticed that at each office, the staff were friendly and smiling and speaking whatever amount of English they knew to help me understand what was required there. On the day of the surgery I felt a calm there and the room was comforting.  This was in sharp contrast to my experience in Slovak hospitals where I have been treated quite poorly, frowned on, and as if I really was an intrusion on the system.  I also felt a contrast to Telki--there was too much stress there and as if it were a facade of kindness but big business underneath it,  as opposed to the genuine care I felt at Robert Korhaz."