KÖSZÖNET! :)

Kedves "Robi"!

Eljött az idő,hogy végre köszönetet mondhatok Önöknek!

2012-ben kezdődött a történetem egy hydrosalpings műtéttel. Ekkor szerencsére Fülöp Doktor Úr már kb. 10 éve volt a nőgyógyászom, így rögtön a legjobb kezekben voltam! Ez alkalommal vendégeskedtem először a klinikán, már akkor sokat tett hozzá a gyógyulásomhoz a környezet, légkör és a nővérek odaadó gondoskodása!

Ezután 2 évvel következett 2 konizáció Tekse Doktor Úr kezei alatt, majd 1 évre rá kezdődő endometriózis, ami szintén Fülöp Doktor Úrnak hála időben kiderült és hormonkezeléssel megoldódott.

2016 tavaszán végre belevághattunk életünk eddigi legfontosabb kalandjába, az első lombik programba, fél év múlva a másodikba, 2017 májusában a harmadikba, ami után 2 héttel később elhangzott a telefonban a szó, amire annyira régen vágytunk: "Gratulálunk!" 

Ennek következtében 2018 január 29-én megszületett a kisfiunk Bence

Leírhatatlan hálával tartozunk Fülöp Doktor Úrnak, akinél nincs lehetetlen, az utolsó utáni pillanatban is talál megoldást. Tekse Doktor Úrnak, aki mellett végig biztonságban voltunk a babámmal együtt a várandósság és a császármetszés alatt is. Az egész terhesgondozás során alapos, körültekintő volt és bármi aggodalmam volt, Ő egy nagy mosoly kíséretében mindig megnyugtatott.

Az embriológusoknak Varga Erikának és Sütő-Nagy Melindának!

Továbbá köszönettel tartozunk a meddőségi centrum összes dolgozójának, az aneszteziológusoknak, az újszülött osztály nővéreinek és a csecsemősöknek.

Nagyon sokat jelentett,hogy a családi szobában, csodálatos körülmények között indulhatott a mi közös életünk hármasban!

Büszkék vagyunk,hogy Bencével erősíthetjük a Róbert Gidák csapatát!

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Visszahívást kérek