2018. 05. 25.

KÖSZÖNET! :)

Kedves Róbert Károly Magánkórház!

Több oka volt annak, hogy a Róbert Károly Magánkórházat választottuk. Ami megfogott minket, az a családias légkör, a mindig mosolygós dolgozók segítőkészsége, türelme és szakértelme, ami minket is megnyugtatott és biztosított afelől, hogy biztos kezekben vagyunk.

Az első ajtónyitás után mosolygós recepciósok és portás úr fogadott minket. Minden látogatás alkalmával kedvesen elirányítottak, kérdéseinkre készséggel válaszoltak. Bárkivel találkoztunk a vizsgálatok alatt, mindenki jókedvűen, pozitívan állt hozzánk és a megbeszélt időpontban már sorra is kerültünk. 

A szülés napján, mikor bementünk, már vártak minket, a szobánk elő volt készítve. Ezúton is szeretnénk nagyon nagy köszönetet mondani Czemmel Franciska szülésznőnek, aki mindent megtett azért, hogy rendben legyünk. Várt minket a 3. emeleten, majd bekísért a szülőszobába. Egy percre sem hagyott minket egyedül, olyan szakértelemmel irányított a vajúdás és szülés idején, hogy férjemmel csak a születendő babára kellett koncentrálnunk. A vajúdás során mindent hagyott, hogy a dolgok a maguk természetes útján menjenek, nem siettetett semmit, és mindezt végtelen türelmével vitte végig, amit köszönünk! 

Dr. Tekse István  hozzáértése és türelme segített abban a szülés alatt, hogy bármilyen helyzet állhat elő, rábízhatjuk magunkat.

A csecsemős osztályon dolgozók segítettek abban, hogy az első napokban, majd otthon is minden gördülékenyen menjen Dávid babánkkal. Köszönjük nekik, hogy itthon is biztonsággal telnek napjaink.

Csodával telt el az ott töltött 3 napunk, amit szeretnénk minden dolgozónak megköszönni, és ez járult hozzá ahhoz, hogy mindenkinek csakis pozitívan tudunk nyilatkozni, számunkra a szülés szépséges pillanat volt. 

Mindenkinek meleg szívvel ajánljuk a Róbert Károly Magánkórházat!

 

Köszönjük!

Bettina, Dani és Dávid