2018. 07. 03.

KÖSZÖNET! :)

Kedves Róbertesek!

Kicsivel több, mint 6 hete váltam nálatok és általatok egy gyönyörű kisfiú anyukájává.

Elmondani sem tudom, hogy mennyire jó döntés volt ezt az élményt a Róbert Károly Magánkórházban átélni.
Kalandosra sikerült a terhességem vége, de a tudat, hogy egy nagyon jó és lelkiismeretes orvos kísér végig ezen az úton és a végén nálatok hozhatom világra a kisfiam... elmondani sem tudom, hogy mennyire megnyugtató érzés volt.
Amilyen felkészülten már vártatok minket... a nővérek és az ott dolgozók kedvessége, segítőkészsége az elejétől a végéig... mind- mind azt támasztja alá, hogy a legjobb döntés volt Titeket választani! (És persze más nem Róbertes anyukákkal való trécselések is ezt mutatják.)

Köszönöm Dr. Dékány Ágnesnek, hogy bármikor számíthattam rá, a csecsemős nővéreknek, hogy mindent megmutattak a kicsi ápolásával kapcsolatban, a szülésznőnek, aki fogadott minket és emlékeztetett a helyes légzésre, a nővéreknek a sok segítségért és az altató orvosnak, aki úgy kötötte be az infúziót az alig látszó vénámba, hogy meg se éreztem. 

Hála a sok jó embernek megfelelő útravalóval, jó emlékekkel indultunk neki a szülői létnek. Jah és külön köszönet, hogy apuka is mindig ott lehetett velünk a fontos pillanatoknál, így ő sem maradt ki semmiből. :)

További sok Róbertes kisbabát!