„MEGSZÜLETETT AZ „A” BABA!!” :)

5 évvel ezelőtt találtam rá Dr. Herczegh Szabolcsra és a kórházukra, akkor Gergő született meg teljes biztonságban, aki most hirtelen két kis tesót is kapott.

A történetem 2014 szeptemberében kezdődött, várandós voltam, de a baba nem maradt meg, és már akkor gondoltuk, hogy valahogy máskor/ másképp akar jönni. Fél évre rá jöttek az ikrek :).

A terhesség alatt semmi problémám nem volt. Arról volt szó, hogy az ikrek két héttel korábban születnek a kiírt időponthoz képest, amikor eljutottunk a kritikus időpontig, hogy ne legyen koraszülés, akkor megnyugodott mindenki. Utána eljutottunk a 2 héttel korábbi időponthoz, még mindig nem történt semmi, ott már mindenki hüledezett, hogy ilyen azért nincs. 37. hét, 38.hét, teltek múltak a napok, gondoltuk ilyenkor már csak megszoktak születni, de még mindig semmi. Mindenki elkezdte kérdezni, hogy akkor császár lesz ugye? Mondtam, hogy ha nem akkor nem, a doktor úr ismeri, hogy egyszer már hogy ment nekem a szülés, ha azt mondja, hogy kisebb súlyúak lesznek és nem látja indokoltnak, nem lát semmi olyan problémát, ami miatt a programozott császárt kell választani, akkor természetese úton fognak megszületni. A Doktor úr azt mondta az a lényeg, hogy az első baba legyen fejvégű, különben nem lehet..akkor csak császár lehet.

Bejöttünk előzőnap 30 perces keményedésekkel, Herczegh doktor mondta, hogy menjek haza nyugodtan, egyek valami szénhidrátot és akkor jöjjünk vissza fél 8-ra, akkor azt mondta igen ebből lesz valami ma, de nagyon közel lakunk, menjünk még haza nyugodtan. 11-re visszajöttünk és negyed 5-re megszületett Brúnó és Máté. Nagyon gyors és nagyon intenzív volt. 

Anyukám mesélte, hogy eszméletlen érzés volt, ahogy az egész kórház együtt örült velünk. Mikor kibújt a baba, csak azt lehetett hallani a folyóson, ahogy mindenki ujjong: „megszületett az „A” baba!!”. Még a másik szobában lévő doktor nő is átjött, mert hogy ilyen szülés nagyon ritkán történik.

Tényleg olyan megnyugtató, hogy Dr. Herczeg Szabolcs mindenről mindig tájékoztatott, mondta, hogy bármikor hívhatjuk őt, kiemelkedő orvos, kiemelkedő ember.  Egy percig sem ijedtünk meg, pedig ismertette a kockázatokat is, de azt is olyan megnyugtatóan.  Mindig mondtam neki, hogy nagyon fáj, akkor azt mondta „annak örülünk az jó” , nah jó akkor örüljünk neki :) .

 

Már minden ismerősünknek ajánlottuk ezt a kórházat. Egyéb kezelések miatt, már több barátunk is jönni fog. Még Gergő megszületése előtt nem gondoltunk volna, hogy ilyen környezetben és így is lehet szülni. A felújítás nem is érne semmit, ha nem lenne ilyen kiváló a személyzet. Dr. Herczegh Szabolcs, Kovácsné Bognár Katalin, a csecsemős nővérek és mindenki egytől egyig olyan segítőkész és annyira kedvesek. Nagyon hálásak vagyunk nekik!

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Tritonlife BLOG

Tovább a blogra
Visszahívást kérek