2021. 08. 17.

Mi ad erőt a nehéz időkben is? Mutatjuk!

Amikor ilyen visszajelzéseket kapunk, mindig fülig ér a szánk. :) Annyira jó érzés, hogy sikerül kellemes élményt varázsolnunk egy orvosi beavatkozásból is, amelyet az ember leggyakrabban a háta közepére sem kívánna. Nagyon köszönjük ezt a kedves levelet!

"Kedves Reni!

Tegnap gyorsan zajlottak az események, ezért nem volt alkalmam neked is megköszönni a műtét szervezésében, lebonyolításában való munkádat. Köszönönöm, hogy kérdéseimre mindig gyors választ kaphattam.

Gratulálok nektek a csapatotokhoz, hiszen a műtét előtti, utáni időszak számomra nem a félelemről és fájdalomról szólt. Az a figyelem, humor és kedvesség amivel körülveszitek a pácienst, feledtet minden kellemetlenséget.

Mind a Miklós utcában, mind a Tűztövisben egytől egyig kiváló szakemberekkel és EMBERekkel találkozhattam. Név szerint sajnos nem tudom mindenkinek megköszönni, de például Ary Tanár úr lenyűgöző személyisége, a Főorvos úr szakértelme, embersége, az ellátó személyzet összehangoltsága és segítőkészsége, na meg humora élményként maradnak meg bennem.

Tudom, mások szerint most jönne a frázis, hogy ez egy magánintézmény és ez azért van. Szerintem viszont nem.

Kívánok nektek jó egészséget és sok sikert a további munkátokhoz!

Köszönöm mégegyszer mindőtöknek!

Szappanné Tekse Andi"